NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Kemzūra: „Jasikevičius yra žaidėjas, o ne treneris“

2009-10-28
Kęstutis Kemzūra, kurio vienintelio kandidatūra tapti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės strategu ir tebuvo svarstyta, tikina, jog yra pasirengęs priimti LKF vadovų kvietimą dirbti nacionalinės komandos treneriu.

Savo apsisprendimą Kemzūra federacijai turi pateikti iki lapkričio 5 dienos.

Duodamas interviu vienai „Lietuvos ryto“ televizijos tiesioginei laidai, treneris neslėpė, jog tuščiažodžiauti nemėgsta, tačiau jau ankščiau jautė, kad turi neblogų galimybių tapti Lietuvos rinktinės strategu.

Kalbėdamas apie praeityje buvusius konfliktus su komandų krepšininkais, Kemzūra tikino nesąs konfliktiškas žmogus, tačiau pridūrė, kad yra reiklus treneris.

Paklausus apie Šarūną Jasikevičių ir apie tai, jog Šaro balsas komandoje yra svarbesnis netgi už trenerio, Kemzūra nesutriko. „Žiūrint, už kurio trenerio. Šarūnas yra pasaulinio lygio žaidėjas, turintis milžinišką patirtį, gerai suprantantis krepšinį. Bet jis yra žaidėjas, o ne treneris“, – teigė Kemzūra.

Treneris pripažino, kad Jasikevičiaus charakteris nėra lengvas, tačiau pridūrė, jog būtent charakteris jį padarė kovotoju.

šaltinis: basketnews.lt

0 comments:

Rašyti komentarą