NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

[Žvilgsnis atgal] ŠARAS vs Angola 2004.08.15 (VIDEO

2010-03-19
2004-ųjų vasaros olimpinės žaidynės Atėnuose. Olimpinės žaidynės grįžta ten kur jos ir gimė - Graikijoje. Lietuvos vyrų rinktinei tai buvo jau ketvirtosios olimpinės žaidynės, o Šarūnui Jasikevičiui antrosios. Iki tol iš visų olimpiadų mūsų krepšininkai grįždavo su bronzos medaliais. Apie tuometinę Lietuvos rinktinę kalbėta daug. Komandos branduolį sudarė krepšininkai kurie praeitais metais tapo Europos čempionais, o sužinoję, kad JAV rinktinė į Atėnus atvažiuoja taip pat ne stipriausios sudėties imta kalbėti ne vien tik apie bronzos medalius.

Pirmąsias rungtynes teko žaisti su Angolos rinktine. Sąliginai galima sakyti, tai buvo grupės autsaiderė, bet kaip parodė rungtynės nuvertinti Afrikos čempionų tikrai negalima. Rungtynės prasidėjo neįprastai anksti 7val ryto. Komandos kapitonas Saulius Štombergas teigė, kad jam dar nė karto gyvenime nėra tekę žaisti taip anksti. Lietuvvos rinktinė rungtynes pradėjo prastai ir atrodė tarsi dar ne pabudę, o Angolos krepšininkai atvirkščiai atrodė žvalūs ir pasiryžę įveikti, bet ką. Po pirmo kėlinio Lietuvos rinktinė atsilieka 10-ties taškų skirtumu. Antrasis kėlinys susiklosto kiek geriau Lietuvos rinktinei, bet pasivyti varžovų nepavyksta. Šaltas rytinis angoliečių dušas atrodo galutinai prabudino Lietuvos rinktinę. Po pertraukos Angolos pranašumas pradėjo tirpti ir galiausiai jau mes išsiveržiame į priekį, tačiau Angola parodė charakterį iki pat rungtynių pabaigos. Lietuvos rinktinė švenčia sunkią pergalę rezultatu 78-73.

Šarūnas Jasikevičius aikštėje praleido 32 minutes per jas surinko 14 taškų (2/5 dvitaškiai, 1/5 tritaškiai, 7/8 baudos) atliko 6 rezultatyvius perdavimus.


0 comments:

Rašyti komentarą