NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Pusfinalio varžovas - Panellinios

2010-05-06
Atėnų "Panathinaikos" su Šarūnu Jasikevičiumi be didesnio vargo perlipo Graikijos pirmenybių ketvirtfinalio barjerą. Ketvirtfinalio seriją prieš Atėnų "Panionios" Graikijos čempionai laimėjo 2:0. Pirmąjį susitikimą laimėjo rezultatu 92-57, antrąsias 59-107.

Pusfinalyje Atėnų "Panathinaikos" susitiks su "Panellinios" ekipa kuri ketvirtfinalio seriją prieš Solonikų "P.A.O.K" taip pat laimėjo 2:0. Šiame sezone šios dvi ekipos jau buvo susitikusios tris kartus. Visas tris pergales iškovojo Atėnų "Panathinaikos". Pirmoji šių komandų akistata įvyko praeitų metų sezono pradžioje, tada Atėnų "Panathinaikos" savo aikštėje juos įveikė rezultatu 84-63. Šarūnas Jasikevičius dėl traumos nežaidė. Antroji akistata įvyko jau Graikijos taurės ketvirtfinalyje tą kart "Panathinaikos" iškovojo pergalę rezultatu 80-66, o Šarūnas Jasikevičius vis dar dėl traumos negalėjo padėti savo komandai. Trečioji akistata įvyko jau "Panionios" arenoje, tačiau net ir savos sienos nepadėjo 63-75 pergalę iškovojo "Panathinaikos". Šarūnas Jasikevičius ir vėl nežaidė, trenerio sprendimu lietuvis nebuvo registruotas Graikijos čempionato kovoms.

Graikijos čempionato pusfinalio kovos prasidės Gegužės 15 dieną O.A.K.A arenoje.

Tvarkaraštis

Gegužės 15 d. Panathinaikos - Panellinios
Gegužės 18 d. Panellinios - Panathinaikos
Gegužės 22 d. Panathinaikos - Panellinios

Pusfinalio serija bus žaidžiama iki trijų pergalių. Serijos nugalėtojas finale susitiks su "Olympiacos" ir "Maroussi" pusfinalio poros nugalėtoju.

0 comments:

Rašyti komentarą