NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Šaras - Liepos mėnesio apžvalga |2010|

2010-07-31
Šiandien skaičiuojame paskutinę Liepos mėnesio dieną, o pasirodo ir visas Liepos mėnuo mums neatsakė į labiausiai rūpimą klausimą šiai dienai, kur žais Šarūnas Jasikevičius kitą sezoną? Atrodo, kad Šaras neskuba rinktis komandos, o gal tiesiog laukia geresnių pasiūlymų, tačiau iš Liepos mėnesio įvykiu akivaizdu, kad Lietuvis trokšta likti Atėnų „Panathinaikos“ komandoje. Tad svarbiausi įvykiai Liepa buvo šie:

Liepos 2 diena. Izraelio spaudoje pasigirsta gandai apie tai, kad Šarūnas Jasikevičius jau greit sudaris naują sutartį su Tel Avivo „Maccabi“ komanda, pagal kurią lietuvis už du metus gautų 1.2 milijonus eurų

Liepos 3 diena. Šarūnas Jasikevičius paneigia gandus apie susitarimą su Tel Avivo „Maccabi“ komanda, teigdamas, kad net nėra arti susitarimo su šia ekipa. Tačiau lietuvis pradėjo derybas su Atėnų „Panathinaikos“ komanda dėl naujos sutarties.

Liepos 4 diena. Atėnų „Panathinaikos“ nesiruošia pasiūlyti naujos sutarties Šarūnui Jasikevičiui, teigdami, kad net ir V.Spannoulio išėjimas neturi įtakos tam, kad būtų išsaugotas Šaras.

Liepos 5 diena. Milano „Armani Jeans“ įsitraukia į kovą dėl Šarūno Jasikevičiaus. Iki tol realiausi pretendentai įsigyti Šarą buvo Atėnų „Panathinaikos“ ir Tel Avivo „Maccabi“ komandos.

Liepos 6 diena. Pasklinda kalbos, kad Atėnų „Panathinaikos“ ir Šarūnas Jasikevičius artėja prie susitarimo. Graikų komanda lietuviui siūlo 700.000 eurų už metus, tai kur kas didesnė suma, nei, kad siūlė Tel Avivo „Maccabi“ komanda 1.2 milijonus eurų už du metus.

Liepos 11 diena. Atėnų „Panathinaikos“ komanda mažina sutarties atlyginimą. Pagal naujas žinias Graikijos čempionų komanda siūlo ne daugiau, kaip pusė milijonų eurų už metus. Nors prieš kelias dienas kalba ėjo apie kur kas didesnę sumą.

Liepos 14 diena. V.Spanoulio išvykimas spartina įvykius dėl naujos sutarties su Šarūnu Jasikevičiumi. Tuo tarpu pats Šarūnas Jasikevičius ir toliau rodo iniciatyvą ir norą likti Atėnuose, tačiau pasiekti kompromiso vis dar nepavyksta.

Liepos 22 diena. Šarūnas Jasikevičius pagerbtas Vilniaus „Siemens“ arenoje „Lietuvos ryto“ šlovės alėjoje. Šarūnas Jasikevičius už Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda žaidė vieną sezoną 1998-1999.

Liepos 23 diena. Šarūnas Jasikevičius pradeda pasiruošimą naujajam sezonui. Lietuvis prakaitą liejo Atėnų „Panathinaikos“ salėje pagal individualią programą kartu su kitu „Panathinaikos“ žaidėju George Bogris.

Liepos 31 diena. Atėnų „Panathinaikos“ komanda dairosi naujo gynėjo, tačiau neatmeta galimybės atnaujinti kontrakto su Šarūnu Jasikevičiumi.

Jau rytoj prasidės paskutinis vasaros mėnuo, tad kas nespėjot lėkit pailsėt ir pasidžiaugti paskutinėmis vasaros dienomis.

Živilė Balčiūnaitė - Europos čempionė

Sveikiname Živilę Balčiūnaitę iškovojus aukso medalį 2010-ųjų metų Europos lengvosios atletikos čempionate Barselonoje. Lietuvė maratono distanciją įveikė per 2:31:14 val. pasiekdama geriausią šio sezono rezultatą. Artimiausia savo varžovę Ž.Balčiūnaitė aplenkė beveik viena minute.

Galime tik pasidžiaugti, kad Lietuvos vardas sporte skamba ne vien tik krepšinyje, bet ir lengvojoje atletikoje. Iki tol didžiausi mūsų laimėjimai lengvojoje atletikoje būdavo disko metiko Virgilijaus Aleknos dėka, o dabar turime ir kitos sporto šakos - maratono čempionę. Tikimės, kad ateityje Živilė Balčiūnaitė dar ne kartą džiugins Lietuvos sporto aistruolius aukščiausios prabos medaliais.

"Panathinaikos" ieško gynėjo - Šaro kadidatūra neatmesta

Atėnų "Panathinaikos" komanda atrodo po truputi jau baigia formuoti naujojo sezono komandą. Tačiau vyriausiasis treneris Želimiras Obradovičius dar neatmeta galimybės įsigyti vieną ar kitą žaidėją. Graikijos čempionų akiratyje yra ir Sofoklis Schortsanitis, tačiau bendro sutarimo dar nėra.

"Panathinaikos" taip pat pradėjo dairytis ir naujo gynėjo, bet taip pat užsiminta, kad šioje pozicijoje gali likti ir Šarūnas Jasikevičius su kuriuo būtų atnaujinamas bendradarbiavimas. Ž.Obradovičius teigė, kad geras gynėjas komandai yra būtinas. Treneris taip pat užsiminė ir apie, tai, kad kitame sezone norėtu daugiau leisti pasireikšti Dimitriui Verginiui.

A.Parkeris: "Be Šaro buvo liūdna" 2006.05.09 (SCAN)

"Maccabi" vertė NBA 2005.05.24 (SCAN)

Šaro era 2005.05.10 (SCAN)

"Maccabi" sirgaliai savinasi Š.Jasikevičių 2006.01.31 (SCAN)

Nematomas Šaro varžovas 2004.04.06 (SCAN)

Naujoji "Maccabi" viltis 2003.12.02 (SCAN)

Š.Jasikevičius: "Kojos truputi drebės visiems" 2004.04.27 (SCAN)

Ispanijos pirmenybių finale lietuvių nebus |2002| (SCAN)

2010-07-30

"Barcelona" - "Skipper" (SCAN)

"Barcelona" - "Elan Bearnais" (SCAN)

"Barcelona" - "Peristeri" (SCAN)

Žiniasklaida skelbia, kad "Barcelona" pratęs suratį su Š.Jasikevičiumi (SCAN)

Liublianos pragaras (SCAN)

Gimtadienio dovana sau (SCAN)

Dvikova: Šarūnas Jasikevičius vs Gianmarco Pozzecco (SCAN)

Šaras atsilygino Liublianos diktatoriui (SCAN)

"Žalgiris" - "Barcelona" (SCAN)

Š.Jasikevičius tapo klubo gelbėtoju |2002| (SCAN)

"Barcelona" - "Elan Bearnais" (SCAN)

Pergalė išsaugojo viltis |2003| (SCAN)

Eurolygos čempionai - ties praraja |2003| (SCAN)

Šaro ranka nedrebėjo |2003| (SCAN)

Barselonos krepšininkams būtina pergalė (SCAN)

Ispanijos klubai varžosi dėl Š.Jasikevičiaus |2003| (SCAN)

Karikatūra (SCAN)

2010-07-29

Šarūnas Jasikevičius 45% (SCAN)

Lietuvių barometras (SCAN)

Šaras ir D.Slanina ACB Žvaigždžių dienoje |2003| (SCAN)

Sutartis su klubu Š.Jasikevičiaus nebesieja |2003| (SCAN)

Lemiamos "Barcelona" rungtynės (SCAN)

Geriausi 2001-2002 m, sezono lietuvis (SCAN)

"Barcelona" - Trevizo "Benetton" |2002| (SCAN)