NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

[Žvilgsnis atgal] ŠARAS vs Hapoel 2005.01.02 (VIDEO)

2010-07-21
2004/2005 metų Izraelio krepšinio lygos reguliarusis sezonas. Tel Avivo "Maccabi" komanda išvykoje susitiko su savo amžinuoju priešu Jeruzalės "Hapoel" ekipa. Po dramatiškos kovos 95-92 pergalę šventė Tel Avivo "Maccabi" krepšininkai.

Jeruzalės komanda žaidė be dviejų pagrindinių žaidėjų, tai Kimani Freeind ir Ido Kozikato kurie buvo traumuoti. "Maccabi" gretose dėl ligos nežaidė Yotamas Halperinas ir Nestoras Kommatos pastarasis nežaidė dėl legionieriaus limito. Tačiau į Tel Avivo gretas sugrįžo po traumos Nikola Vujčičius, tačiaus jis žaidė tik epizodiškai pirmajame kėlinyje. Rungtynių pradžia geriau susiklostė Jeruzalės ekipai jie kėlinį laimėjo 27-21, bei palikdami Šarūną Jasikevičių ir Anthony Parkerį be taškų. Po dviejų kėlinių rezultatas tapo lygus 42-42. Tel Avivo "Maccabi" krepšininkai tik pirmajame kėlinyje pirmą kartą išsiveržė š priekį, vėliau tik didino savo pranašumą, tačiau prastai sužaista ketvirtojo kėlinio pabaiga leido varžovams atkurti intrigos, kuri vos nepasibaigė šeimininkų pergale.

Šarūnas Jasikevičius aikštėje praleido 35 minutes, pelnė 13 taškų (4/6 dvitaškiai, 1/4 tritaškiai, 2/3 baudos), bei atliko 5 rezultatyvius perdavimus.
SARAS.vs.Hapoel.2005.01.02
Uploaded by MVPjasikevicius. - More professional, college and classic sports videos.

0 comments:

Rašyti komentarą