NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

[Žvilgsnis atgal] ŠARAS vs Israel 1997.06.25 (VIDEO)

2010-07-22
1997-ųjų metų Europos krepšinio čempionatas Ispanijoje. Po 1996 metų Atlantos olimpinių žaidynių dauguma žaidėjų pasitraukė, tad teko burti naują, jaunesnę komandą, kurioje vietos atsirado ir dar tada jaunam Šarūnui Jasikevičiui. Pasikeitimai rinktinėje vyko ne tik tarp žaidėjų, bet pasikeitė ir vyriausiasis treneris, kuriuo tapo Jonas Kazlauskas.

Į Europos čempionatą Ispanijoje išvyko šie žaidėjai: Šarūnas Jasikevičius, Mindaugas Timinskas, Saulius Štombergas, Eurelijus Žukauskas, Darius Lukminas, Dainius Adomaitis, Artūras Karnišovas, Darius Maskoliūnas, Gintaras Einikis ir Virginijus Praškevičius.

Burtai lėmė jog grupės rungtynėse Lietuvos rinktinei teks susitikti su Izraelio, Prancūzijos ir Slovėnijos nacionalinėmis rinktinėmis. Pirmas varžovas Izraelis. Tuo pačiu, tai buvo pirmosios Šarūno Jasikevičiaus rungtynės atstovaujant Lietuvos vyrų rinktinei. Pirmoji rungtynių dalis vyko gana atkakliai ir pirmąjį kėlinį 1 tašku laimėjo Izraelio krepšininkai 30-31. Tačiau antroje rungtynių pusėje Lietuvos rinktinė nepaliko jokių vilčių savo varžovams ir pergalingai pradėjo Europos krepšinio čempionatą. Galutinis rungtynių rezultatas 75-60.

Šarūnas Jasikevičius debiutinėse rungtynėse aikštėje praleido 17 minučių ir pelnė 2 taškus (0/1 dvitaškiai, 0/1 tritaškiai, 2/2 baudos) ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.
SARAS.vs.Israel.1997.06.25
Uploaded by MVPjasikevicius. - More professional, college and classic sports videos.

0 comments:

Rašyti komentarą