NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

19-asis "Panathinaikos" marškinėlių numeris vis dar laisvas

2010-09-17
Atėnų "Panathinaikos" komanda šiuo metu treniruojasi Zlatibore, kur sužais ir keletą draugiškų rungtynių. Po praeito sezoną Graikijos čempionų gretas paliko keletas labai svarbių komandai žaidėjų, tai Nikola Pekovičius, Vassilis Spanoulis, Dimitris Verginis ir Šarūnas Jasikevičius. Šiuos žaidėjus komandoje pakeitė naujieji klubo pirkiniai vasarą: Aleksandras Maričius, Romainas Sato, Kostas Kaimokoglu, Ianas Vougioukas. Naujajame sezone šie žaidėjai vilkės marškinėlius pažymėtus numeriais 6, 10, 14 ir 18. Atitinkamai Maričius - 6, Sato - 10, Kaimokoglu - 14 ir Vougioukas - 18.

Tuo tarpu 19-asis Atėnų "Panathinaikos" marškinėlių numeris, kuris tris sezonus buvo Šarūno Jasikevičiaus vis dar yra laisvas, kaip ir 17-asis numeris, kuriuo žaidė Dimitris Verginis. Tiesa Dimitris Verginis, keliasi į Solonikų "Aris" komanda, o štai Šarūnas Jasikevičius dar gali išsaugoti savo buvusį marškinėlių numerį. Vakar Graikijos spaudoje pasirodė pranešimai, kad vyriausiasis treneris Želimiras Obradovičius po treniruočių stovyklos Zlatibore galutinai nuspręs ar Šarūnas Jasikevičius prisijungs prie komandos ir ateinantį sezoną. Jei treneris įžvelgs trūkumų gynėjų grandyje, tai galimas daiktas, kad Šarūnas Jasikevičius bus priimtas vėl į Graikijos čempionų gretas.

Treniruočių stovykla Zlatibore baigsis Rugsėjo 28 dieną, tada ir paaiškės galutinis "Panathinaikos" komandos sprendimas dėl Šarūno Jasikevičiaus ateities Atėnuose.

0 comments:

Rašyti komentarą