NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Graikijos spauda: "Minimumas per mažai tokiam žaidėjui, tačiau tai tik parodo jo meilę komandai"

2010-09-14
Šiandien spaudoje pasirodė pranešimai, kad Šarūnas Jasikevičius arti savo tikslo, kurio jis siekia nuo pat sezono pabaigos. Jo tikslas - likti Atėnų "Panathinaikos". Nors rugpjūti ekipa oficialiai patvirtino, kad Lietuvis nebevilkės žaliai baltų marškinėlių. Šiandien jau kalbama, kad jis pasiryžęs likti Atėnuose už minimumą, tai yra 150-200 tūkstančių eurų ir artimiausiu metu sandėris turėtu įvykti. Pirma priežastis kodėl Šarūnas nori likti Atėnuose yra neščia jo draugė Anna, kuri jau rugsėjo pabaigoje susilauks dukrelės. O Anna šiuo metu nenori niekur keliauti. Kita priežastis labai paprasta Šaras tiesiog myli "Panathinaikos", tuo galėjo įsitikinti ne vienas ir ne du, o fanai jau dabar trina rankas iš džiaugsmo, kad Lietuvis liks Atėnuose.

Šiandien ryte kaip jau įprastai ir iki tol Šarūnas Jasikevičius treniravosi olimpiniame stadione. Graikijos žiniasklaida rašo, kad Šarūnas kuris vilkėjo žalius marškinėlius pasisveikino su kiekvienu komandos draugu, tačiau ar jie ir liks komandos draugai ko gero dar per anksti kalbėti. Graikija tokį Šaro sprendimą žaisti už minimumą įvardina kaip savęs neįvertinimą nes jis vertas daugiau, tačiau priduria, kad tai tik parodo kaip jis nori likti Atėnų "Panathinaikos" komandoje.

Tuo tarpu pagrindinėje "Panathinaikos" stovykloje šiandien įvyko paskutinė treniruotė Atėnuose prieš išvykstant į Zlatiborą. Prie komandos jau prisijungė ir žaidėjai dalyvavę Pasaulio čempionate. Milenko Tepičius ir Aleksandaras Maričius prie komandos treniruočių prisijungs Zlatibore. Šarūnas Jasikevičius į pagrindinę pasiruošimo etapą Zlatibore nevyks, tačiau galbūt lietuvis prie komandos prisijungs vos tik jai grįžus iš Serbijos, kai turės naują kontraktą.

0 comments:

Rašyti komentarą