NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Graikijos žiniasklaida paneigė kalbas apie susitarimą su Š.Jasikevičiumi

2010-09-18
Vakar interneto erdvėje pasklido pranešimai, kad Šarūnas Jasikevičius sukirto rankomis su Atėnų "Panathinaikos" ekipa. Pagal sutartį Lietuvis uždirbtų 175.000 tūkstančių eurų, tačiau Graikijos spauda paneigė šias kalbas. Visa, tai jie aiškina, kaip žiniasklaidos vertimą, kažkas parašė Lietuvoje, tada išversta Graikijoje, o galiausiai kalbos nuvilnyjo iki pat Ispanijos ir ten jau pateikta dar viena istorija, kuri iš esmės nieko naujo nepasako.

Kita vertus jei Atėnų "Panathinaikos" ir ieško gynėjo, tai jie susidurs su problema, nes žaidėjų dvyliktukas jau yra sudarytas. O vienas iš aukštų žaidėjų, tai yra Giorgos Bogris arba Giorgis Shermandinis bus paskolintas kitais ekipai. Greičiausiai, tai bus graikas, kuris persikels į kitą ekipą ten gaudamas daugiau žaidybinio laiko, o vėliau galės prisijungti prie "Panathinaikos" komandos. Žalieji taip pat teigia, kad turi būti balansas tarp gynėjų ir aukštųjų žaidėjų.

Taigi, kol kas nėra jokių aiškių atsakymų į tai ar Šarūnas Jasikevičius susitars su Atėnų "Panathinaikos" ekipa ar ne. Mums ko gero teks laukti iki Rugsėjo mėnesio pabaigos, kad tai sužinoti.

0 comments:

Rašyti komentarą