NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Chrisas Sheridanas savo bloge rašo Š.Jasikevičiaus pasakojimą apie 2010-ųjų Graikijos finalo ketvirtąsias finalo rungtynes

2010-10-11
ESPN sporto apžvalgininkas Chrisas Sheridanas savo bloge espn.com svetainėje rašo Šarūno Jasikevičiaus pasakotą istoriją kas dėjosi 2010-ųjų metų Graikijos finalo ketvirtose rungtynėse. Primename, kad Graikijos finalo ketvirtose rungtynėse įvyko didžiulis incidentas dar neprasidėjus rungtynėms dėl Pirėjaus sirgalių išpuolių rungtynės buvo atidėtos valanda vėliau. Likus trečiajame kėlinyje žaisti daugiau, nei 5 minutes sirgaliai dar kartą sukėlė sumaištį. Po šio incidento didžioji dalis sirgalių turėjo palikti areną ir rungtynės tęsėsi pustuštėje arenoje. Tačiau ir tai nebuvo pabaiga iki rungtynių pabaigos likus žaisti daugiau nei vieną minutę "Olympiacos" fanai ir vėl pradėjo siausti matydami, kad varžovai visa galvą pranašesnį už jų komandą. Galiausiai buvo nuspręsta nutraukti rungtynes ir užskaityti rezultatą buvusį iki paskutinio išpuolio 69-76 tai reiškė, kad Atėnų "Panathinaikos" komanda ne tik laimėjo šias rungtynes, tačiau ir apgynė čempionų titulą. Seriją iki trijų pergalių Atėnų klubas laimėjo 3:1.

Chrisas Sheridanas rašo:  Šarūnas Jasikevičius pasakojo kad prieš ketvirtąsias finalo rungtynes Pirėjuje, kai "Panathinaikos" komanda bėgo į aikštę į juos buvo paleisti trys peiliai iš Pirėjaus klubo sirgalių. Į juos taip pat buvo metami porceliano gabalėliai, o į į atsarginių žaidėjų suolelį paleisti beisbolo kamuoliuko dydžio betono gabalai.

Po šio incidento Pirėjaus klubas sulaukė griežtų sankcijų. Ekipa pirmas devynerias namų aikštės rungtynes turės žaisti be žiūrovų ir dar skirta rekordiškai didelė 110 tūkst. eurų piniginė bauda.

0 comments:

Rašyti komentarą