NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

"KK Kaunas" atsirevanšavo "Juventus" ekipai su kaupu už pralaimėjimą Utenoje

2010-10-26
KK Kaunas
Kauno "KK Kaunas" su Vyteniu Jasikevičiumi iškovojo pirmąją pergalę BBL iššūkio taurės varžybose. Šiandien Kaune šeimininkai rezultatu 86-61 įveikė Utenos "Juventus" krepšininkus ir taip atsirevanšavo už šeštadienį patirtą pralaimėjimą LKL pirmenybėse Utenoje (91-70).

Rungtynės prasidėjo svečių spurtu 0-9, o kauniečiai taškų negalėjo pelnyti beveik 4 minutes. Vėliau krepšys atsirišo ir "KK Kauno" komandai, kuri po truputi pradėjo mažinti išaugusį deficitą. Likus iki pirmo kėlinio pabaigos vienai minutei rezultatas tapo lygus 14-14, šeimininkus į priekį vedė Paulius Morkeliūnas, kuris pirmajame kėlinyje pelnė 7 taškus. Tas pats P.Morkeliūnas pradėjo antrąjį kėlinį pelnydamas du taškus, o vėliau buvo nubaustas nesportine pražanga. Antrojo kėlinio viduryje Kauno "KK Kauno" komanda pirmą kartą rungtynėse išsiveržė į priekį, o vėliau tik didino savo persvarą. Po dviejų kėlinių kauniečiai priekyje buvo rezultatu 39-33. Trečiąjį kėlinį šeimininkai pradėjo galingu spurtu, kurio metu varžovams neleido pelnyti taškus net pusė kėlinio, tuo tarpu patys sėkmingai atakavę krepšį įgyjo 19 taškų persvarą. Trečiasis kėlinys baigėsi rezultatu 64-47, "KK Kaunui" pirmaujant septyniolika taškų. Ketvirtajame kėlinyje svečių persvara tik dar labiau išaugo, o uteniškių pastangos sumažinti skirtumą buvo bergždžios. Kauno komanda iškovojo pirmąją pergalę BBL iššūkio taurės varžybose.

Sekančias rungtynes Kauno "KK Kaunas" žais penktadienį Estijoje prieš Rakveres "Tarvas" komandą.

Vytenis Jasikevičius buvo vienas rezultatyviausių žaidėjų savo komandoje. Per beveik 25 minutes jis pelnė 11 taškų (2/4 dvitaškiai, 2/4 tritaškiai, 1/1 bauda), atkovojo 6 kamuolius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

0 comments:

Rašyti komentarą