NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Edita Pučinskaitė palieka didįjį sportą

2010-11-27
Viena garsiausia ir tituluočiausia Lietuvos dviratininkė Edita Pučinskaitė, kuri per savo karjerą yra iškovojusi daugiau, nei 100 pergalių baigia sportininkės karjerą. Šį rudenį pasaulio plento dviračių sporto čempionė paskutinį kartą startavo pasaulio pirmenybėse, nes apsisprendė palikti didįjį sportą. Šiandien atsisveikinimo šventę Italijoje gyvenančiai dviratininkei rengia šios šalies muziejus, kurio ekspozicija skirta dviračių sporto čempionams. Būtent šiandien Lapkričio 27d. E.Pučinskaitei sukanka 35-eri.

Per savo ilgą profesionalią karjerą lietuvė yra iškovojusi ne vieną skambią pergalę, tarp kurių ryškiausios yra šios: 1995 m. iškovojo pasaulio čempionato bronzos medalį, 1998 metais laimėjo "Tour de France" lenktynes, 1999 metais pasaulio čempionate iškovojo auksą ir bronzą, 2001 metais pasaulio pirmenybėse pelnė sidabro medalį, o 2006 ir 2007 metais triumfavo "Giro d'Italia" lenktynėse.

Sveikiname Editą gimtadienio proga ir tariame didelį AČIŪ už nuopelnus garsinant Lietuvos vardą pasaulyje, bei linkime kuo didžiausios sėkmės tolimesniame gyvenime.

0 comments:

Rašyti komentarą