NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Gero Š.Jasikevičiaus žaidimo pergalei prieš "Žalgirį" neužteko

2010-11-21
Vilniaus "Lietuvos rytas" su Šarūnu Jasikevičiumi šiandien Kauno sporto halėje patyrė pirmąjį pralaimėjimą Lietuvos krepšinio lygos reguliariajame sezone. Vilniečiai rezultatu 85-60 turėjo pripažinti Kauno "Žalgirio" komandos pranašumą.

Po pirmo kėlinio komandas skyrė dar tik 7 taškai, tačiau antrajame šeimininkai susikrovė gana solidžia dviženklį pranašumą. Ko gero galima sakyti jau antrajame kėlinyje paaiškėjo rungtynių nugalėtojas. Trečiajame kėlinyje vaizdas aikštėje nesikeitė kauniečiai ir toliau demonstravo geresnį žaidimą, o Šarūno Jasikevičiaus mesti metimai dažniau skriejo pro šalį. Trečiojo kėlinio pabaigoje ir ketvirtajame kėlinyje Šarūnas pajuto žaidimo skonį ir jo metimai vis dažniau pasiekdavo tikslą. Naujasis "Lietuvos ryto" įžaidėjas pradžiugino ir efektingais rezultatyviais perdavimais, kuris nė vienas baigėsi dėjimų į "Žalgirio" krepšį. Vis dėlto patys didžiausi Kauno "Žalgirio" aistruoliai ne itin svetingai sutiko vieną geriausią visų laikų Lietuvos žaidėją. Vos tik pasirodžius aikštėje Šarūnui Jasikevičius jis būdavo nulydimas švilpimu. Tuo tarpu pats Lietuvis prieš porą metų apie Kauno "Žalgirio" sirgalius yra atsiliepęs tik gražiausiais žodžiais.

Šarūnas Jasikevičius aikštėje praleido beveik 20 minučių pelnė 10 taškų (3/6 dvitaškiai, 1/2 tritaškiai, 1/1 bauda), atliko 5 rezultatyvius perdavimus, kartą suklydo ir 3 kartus prasižengė.

0 comments:

Rašyti komentarą