NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Jasikevičių sužavėjo „Lietuvos ryto“ sirgaliai

2010-11-17
Prasidėjus ketvirtajam rungtynių su Zagrebo „Cibona“ ekipa kėliniui po Jono Valančiūno dvitaškio „Lietuvos ryto“ ekipos persvara pasiekė 30 taškų (68:38), o į sostinės „Siemens“ areną susirinkę per septyni tūkstančiai gerbėjų ėmė skanduoti Šarūno Jasikevičiaus pravardę. 

Praėjus kelioms minutėms Aleksandras Trifunovičius į aikštelę išleido vieną geriausių pastarojo dešimtmečio Eurolygos gynėjų. Į aikštę žengusį Jasikevičių žiūrovai sutiko stovėdami, o šalia aikštės įsitaisiusios jo mamos Ritos Jasikevičienės akyse suspindo ašaros. 

Vilniaus publikai pasirodęs Jasikevičius per beveik 6 aikštelėje praleistas minutes pasižymėti nespėjo, tačiau atliko 1 rezultatyvų perdavimą. 

„Pasakymas „Labai maloniai“ neatitinka tikrojo įspūdžio, - sostinės klubo gerbėjais po mačo žavėjosi Jasikevičius - Šiandien žaisti neplanavau, tačiau kai susikrovėme didesnį nei 30 taškų pranašumą išėjau į aikštę. Žinoma kojos ir rankos dar neklauso, tačiau nuo kažko pradėti reikia.“

– Šarūnai, ar jus nustebino žiūrovų reakcija? – žurnalistai paklausė Jasikevičiaus.
– Nuostabi. Jie mane labai nustebino. Tokie dalykai visą laiką pamalonina ir priverčia dar labiau stengtis per treniruotes. Iš širdies dėkoju už tokį priėmimą. Tokie dalykai būtų malonūs kiekvienam žmogui, tačiau pasakymas „labai malonus“ neatitinka tikrojo įspūdžio. Svarbiausia, kad šiandien laimėjome tokias rungtynes, kurias reikia laimėti, norint siekti užsibrėžto tikslo. Žinoma, matome, kad dar reikia daug kur tobulėti. Mes tai ir pasistengsime daryti. O kaip bus – matysime. Kalendorius mūsų tikrai nedžiugina – žaisime prieš dvi komandas, kurios mano manymu pretenduoja į Eurolygos aštuntuką, o gal ir daugiau. 

– Esate patyręs krepšininkas. Ar prieš rungtynes jaudinotės?
– Nesijaudinau. Iš tiesų šiandien žaisti nenorėjau, tačiau kai susikrovėme didesnį nei 30 taškų pranašumą, maniau, kad gal labai nepagadinsiu reikalo. Dabar kiekviena treniruotė ir kiekvienos rungtynės yra labai svarbios, kad galėčiau pajusti ritmą. Žinoma, kojos ir rankos dar neklauso, bet nuo kažko pradėti reikia. Todėl esu labai laimingas, kad šiandien išėjau pabėgioti šešioms minutėms. Dabar reikia daug treniruotis. Dabar jau sugrįžau į sportininko gyvenimą. 

– Gavote derinių planą?
– Gavau derinius. Jeigu man pasako, ką reikia daryti – derinius žinau. Tačiau jeigu man pasako, kad reikia bėgti į savo vietą per pusę sekundės, tai priklauso nuo darbo ir automatikos. Treneris paklausė, kuriuos derinius žinau geriausiai. Atsakiau, kad paprasčiausius ir juos žaidžiau. Man būnant aikštelėje „Cibona“ atsigavo, tačiau gerai, kad vyrai prieš tai sukrovė didžiulę persvarą ir nebuvo baisu ją iššvaistyti. 
 
šaltinis: basketnews.lt

0 comments:

Rašyti komentarą