NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Jonas Vainauskas patvirtino, kad Šarūnas Jasikevičius iki sezono pabaigos gali nelikti „Lietuvos ryte“

2010-11-19
Vilniaus „Lietuvos ryto“ valdybos pirmininkas Jonas Vainauskas 15min.lt patvirtino, kad Šarūnas Jasikevičius iki sezono pabaigos gali nelikti komandoje. Jei sostinės ekipa nepateks į Eurolygos „Top-16“ etapą, įžaidėjas paliks Vilnių. J.Vainauskas taip pat atskleidė, kad bus dar kelios rokiruotės.   

„Jei mūsų komanda neprasibraus į kitą etapą, Šaras mums bus per brangus žaidėjas. Tik dėl kovų su Kauno „Žalgiriu“ nebus prasmės jo laikyti komandoje. Vis dėlto aš įsitikinęs, kad „Lietuvos rytas“ iškovos keturias pergales iš penkerių likusių rungtynių ir tokie svarstymai liks nereikšmingi. Š.Jasikevičius mūsų ekipoje bus tol, kol jis bus reikalingas „Lietuvos rytui“ arba kol mes būsime reikalingi Šarūnui“, – 15min.lt sakė Jonas Vainauskas.

„Lietuvos ryto“ valdybos pirmininkas pasakojo, kad Š.Jasikevičius išjudino visą komandą ir tai puikiai matė visi aistruoliai, stebėję šios savaitės ekipos pasirodymą Eurolygoje. Tiesa, J.Vainausko teigimu, krepšininkas dar yra prastos sportinės formos ir jo indėlis į žaidimą yra minimalus. 

Nuo pat sezono pradžios komandos neturėjęs auksiniu berniuku vadinamas įžaidėjas treniravosi individualiai, o vėliau prisidėjo prie Atėnų „Peristeri“ krepšininkų. Vis dėlto pats Š.Jasikevičius pripažino, kad tokios pratybos nebuvo visavertės, nes jo partneriai nebuvo Eurolygos lygio krepšininkai. 

Aleksandro Trifunovičiaus auklėtinių galimybės prasibrauti į kitą etapą darosi vis komplikuotesnės. „Lietuvos rytas“ pirmąjį ratą baigė su viena pergale, o ketvirtoje vietoje žengianti Šolė „Cholet Basket“ sąskaitoje turi tris laimėjimus.

Vadinasi, vilniečiams reikia laimėti mažiausiai du kartus, atsirevanšuojant prancūzams už nesėkmę išvykoje didesniu nei keturių taškų skirtumu.

Dviejų pergalių veikiausiai nepakaks, nes „Cholet Basket“ devintajame ture namie kausis su finansinių sunkumų turinčia bei prastą žaidimą demonstruojančia Zagrebo „Cibona“, kurią jau įveikė išvykoje.

šaltinis: 15min.lt

0 comments:

Rašyti komentarą