NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Ketvirtoji "KK Kauno" pergalė LKL pirmenybėse

2010-11-22
Kol vakar Šarūnas Jasikevičius tik ruošėsi dvikovai su Kauno "Žalgiriu" jo jaunesnysis brolis Vytenis Jasikevičius su Kauno "KK Kaunas" ekipa 79-69 įveikė LKL autsaiderę Alytaus "Alytus" komandą. Kauniečiams, tai buvo jau ketvirtoji pergalė Lietuvos pirmenybėse, kuri bendroje įskaitoje su keturiomis pergalėmis ir tiek pat pralaimėjimų rikiuojasi šeštoje vietoje. Tuo tarpu Alytus, kuris kol kas dar nepatyrė pergalės skonio užiimą paskutinę tryliktąją vietą.

Rungtynės geriau prasidėjo svečiams iš Alytaus, kurie pirmajame kėlinyje laikė iniciatyvą savo rankose. Likus iki pirmojo kėlinio dviems minutėms alytiškių persvara buvo šoktelėjusi iki keturiolikos taškų, tačiau pabaigą sėkmingiau sužaidę kauniečiai ir kėlinys baigėsi turint tik keturių taškų deficitą. Antrajame kėlinyje kaip ir pirmajame geriau sekėsi svečiams, kurie vėl padidino savo pranašumą ir prieš ilgąją pertrauką susikrovė vienuolikos taškų persvarą. Trečiasis rungtynių kėlinys prasidėjo "KK Kauno" komandos spurtu 8-0 ir komandų žaidimas išsilygino. kėlinio pabaigoje tikslūs V.Jasikevičiaus ir S.Venes metimai leido kauniečiams įgyti aštuonių taškų persvarą. Paskutiniame kėlinyje šeimininkai neleido varžovams priartėti ir iškovojo pergalę. Nugalėtojų gretose nesustabdomas buvo Sim-Sander vene jis išviso pelnė 23 taškus.

Vytenis Jasikevičius aikštėje praleido 29 minutes, pelnė 11 taškų (1/4 dvitaškiai, 3/7 tritaškiai), atliko 8 rezultatyvius perdavimus, bei tris kartus suklydo.

0 comments:

Rašyti komentarą