NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

"Lietuvos rytas" po sunkios kovos įveikė "Minsk-2006" komandą

2010-11-27
Šarūnas Jasikevičius šiandien sužaidė pirmąsias VTB lygos rungtynes. Jo atstovaujama komanda Vilniaus "Lietuvos rytas" savo arenoje po labai sunkios ir atkaklios kovos rezultatu 90-84 įveikė Minsko "Minsk-2006" komandą. Tai buvo jau antroji vilniečių pergalė vieningojoje lygoje ir bendrojo įskaitoje pakilo į trečiąją vietą praleisdami į priekį tik Kazanės "Unics" ir Maskvos "CSKA" komandas.

Rungtynės prasidėjo kiek netikėtu scenarijumi nors "Lietuvos ryto" krepšininkai pirmieji pelnė taškus, tačiau svečiai į tai atsakė dviem tritaškiais ir perėmė rungtynių iniciatyvą į savo rankas. Minsko komanda visą kėlinį sėkmingai žaidė ir kėlinį laimėjo 24-20. Antrojo kėlinio pradžia nežadėjo nieko gero šeimininkams, tačiau likus žaisti iki kėlinio pabaigos šešias minutes Šarūnas Jasikevičius pataikė tritaškį išjudinusį visą komandą. Vėliau sekė dar keli tikslūs metimai ir Vilniaus "Lietuvos rytas" po labai ilgos pertraukos vėl išsiveržė į priekį 39-36. Vis dėlto vilniečiai po dviejų kėlinių pirmavo tik dviem taškais. Trečiasis ketvirtis prasidėjo vėl lygia kova, tačiau kėlinio pabaigoje vilniečiams pavyko susikrauti 9 taškų persvarą. Paskutinio kėlinio pradžioje atrodė, kad "Lietuvos rytas" pagaliau pajuto žaidimą, tačiau, tai tik buvo apgaulė. Šeimininkai turėjo 12 taškų persvarą, tačiau tada praleido tris tritaškius iš eilės ir pranašumas ištirpo iki trijų. Intriga sugrįžo, tačiau Minsko krepšininkams pritrūko ir laiko ir jėgų, kad įveiktų šeimininkus.

Šarūnas Jasikevičius aikštėje praleido 22 minutes, pelnė 13 taškų (2/4 dvitaškiai, 2/2 tritaškiai, 3/4 baudos), atkovojo 3 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, tačiau padarė 6 klaidas.

0 comments:

Rašyti komentarą