NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

[Žvilgsnis atgal] ŠARAS vs New Zealand 2000.09.25 (VIDEO)

2010-11-04
2000-ųjų metų Sidnėjaus olimpinės žaidynės. Paskutines grupės etapo rungtynes Lietuvos rinktinė žaidė prieš Naujosios Zelandijos krepšininkus. Pirmoji rungtynių dalis klostėsi gana lygiai, todėl nei vienai, nei kitai rinktinei nepavyko įgyti solidesnės persvaros. Vis dėlto Lietuviai sužaidė truputi geriau ir rezultatu 36-33 laimėjo pirmąjį kėlinį. Antrajame kėlinyje kova ir toliau vyko atkakliai, tačiau Dainiaus Adomaičio ir Šarūno Jasikevičiaus vedama rinktinė iškovojo pergalę dešimties taškų skirtumu 85-75. Rezultatyviausiai lietuvių gretose žaidė 20 taškų pelnęs Dainius Adomaitis.

Po pergalės prieš Naująją Zelandiją mūsų šalies rinktinė įsirašė trečiąją pergalę. Su trimis pergalėmis ir dviem pralaimėjimais Lietuva A grupėje užėmė trečiąją vietą. Trečioji vieta grupėje lėmė, kad olimpiados ketvirtfinalyje teks susigrumti su B grupės antrosios vietos savininkais, o tai buvo amžinasis Lietuvos priešas krepšinyje - Jugoslavijos nacionalinė rinktinė.

Šarūnas Jasikevičius rungtynėse su Naująją Zelandiją buvo antras pagal rezultatyvumą savo komandoje jis per 24 minutes pelnė 14 taškų (4/6 dvitaškiai, 2/4 tritaškiai), bei atliko 3 rezultatyvius perdavimus.


SARAS.vs.New.Zealand.2000.09.25
Uploaded by MVPjasikevicius. - More professional, college and classic sports videos.

0 comments:

Rašyti komentarą