NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Kas primušė Šarūną Jasikevičių?

2010-12-04
Su mėlyne paakyje ir kraujosruvomis krepšininkas Šarūnas Jasikevičius klausiamu žvilgsniu žiūri į tolį. Už ką ir kas primušė Šarą? Kauno „Žalgirio“ sirgaliai, kad kaunietis pasirinko sostinės krepšinio klubą?

Ne. Š.Jasikevičius tiesiog tapo mados žurnalo veidu - jis papuošė gruodžio 7 dieną kartu su "Lietuvos rytu" ir "Stiliumi" pasirodysiančio vyrams skirto žurnalo “Stilius plius” viršelį.

Dažniausiai su sportine apranga matomas krepšininkas „Stiliaus plius“ žurnalo fotosesijoje virto tikru anglų džentelmenu. Puošni peteliškė, prabangus kostiumas, sniego baltumo marškiniai – tokį įvaizdį Šarui sukūrė įvaizdžio namų „Kukla Beauty Box“ stilistai.

Tiesa, šis džentelmenas, prisilietus vizažistei Laurai Petrauskaitei, atrodė lyg po dvikovos, kurioje, regis, laimėtojas buvo ne jis.

Šaras, pažvelgęs į veidrodį ir pamatęs sukurtą vaizdą net aiktelėjo. “Už ką man taip?” - šyptelėjęs klausė. Tačiau netrukus įsijautė į stilingo mušeikos vaidmenį ir lyg tikras aktorius keitė mimikas.

“Kartais visai nieko atlikti ir kitokį vaidmenį“, - paklaustas, kaip jaučiasi pozuodamas, sakė Šaras.
Tai ne pirmas kartas kai Š.Jasikevičiui tenka būti modeliu. Iki kelnaičių nusirengęs besišypsantis Šarūnas demonstravo Izraelio bendrovės „Delta“ apatinį trikotažą, vėliau – Izraelio bendrovės „ML Men“ drabužius. Lietuvoje jis reklamavo „PZU Lietuva“ draudimo paslaugas.

Šį kartą Šarūnui teko žurnalo veido vaidmuo. „Stiliaus plius“ žurnalas vyrams -- tai šiuolaikinio vyro gidas, nušviečiantis, kokie mados vėjai papūs pavasarį, kuo papildyti drabužinę šią žiemą. Apžvelgiantis didžiausias stiliaus kūrimo klaidas, patariantis, kokį kostiumą, kaklaraištį, laikrodį, automobilį išsirinkti, bei siūlantis idėjų pasisemti iš stilingų Lietuvos bei užsienio vyrų.

Visa tai Š.Jasikevičiui – nesvetimi dalykai. „Stiliui plius“ krepšininkas pasakojo, jog jis labai domisi mada.

„Mano drabužinės turinys priklauso nuo to, kur gyvenu. Pastaruosius 10 metų gyvenau šiltuose kraštuose, tad ir rūbų mažiau reikėjo. Bet apskritai drabužių turiu daugiau, nei man jų prireikia. Reikėtų rečiau apsipirkinėti”, – sakė Šarūnas.

šaltinis: stilius.lrytas.lt

0 comments:

Rašyti komentarą