NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Jasikevičius: „Jaučiausi labai senas ir lėtas“

2011-02-17
Išėjęs iš persirengimo kambario Jasikevičius skubėjo susitikti su tėvais ir broliu. Apkabinęs ir pabučiavęs pastarojo sūnų, krepšininkas šypsodamasis klausė: „Ar matei kaip mes prastai žaidėme? Ar matei?“

Pasisveikinęs su artimaisiais Jasikevičius tinklalapiui „BasketNews.lt“ pripažino, kad Kauno bei Stambulo ekipos yra vienodo pajėgumo ir atskleidė, kad trečiadienio vakarą neturėjo jėgų kautis su pirmosios pergalės troškusiais žalgiriečiais.

– Šarūnai, ko jūsų komandai pritrūko iki pergalės? – „BasketNews.lt“ žurnalistas paklausė Jasikevičiaus.
– Keista ir sunku rungtyniauti po tokių svarbių pergalių Turkijos taurės varžybose. Mano nuomone, abiems ekipoms nepavyko tinkamai susikaupti, todėl ir jie, ir mes žaidėme labai prastai. Žinoma, „Žalgirio“ komandai buvo kiek lengviau, kadangi kauniečiai rungtyniavo namuose. Tiesa, nesupratau, kodėl jie metė net 40 baudų. Tačiau yra kaip yra, ne dėl to pralaimėjome. Kaip rungtyniavome mes? Kartais žaidėme gerai, o kartais išties prastai.

– Šįsyk prieš „Žalgirį“ nepavyko sužaisti geriausių rungtynių, surinkote neigiamą naudingumo balų skaičių.
– Taip, galbūt ir mano indėlio pritrūko. Jau seniai aikštėje nesijaučiau toks be jėgų ir be energijos. Jaučiausi šiandien labai senas ir lėtas. Kartais pasitaiko tokių dienų, mano karjeroje jų kuo toliau, tuo daugiau. Tiesiog dabar man reikia atsigauti ir psichologiškai, ir fiziškai. Ateityje rungtyniausiu geriau.

– Stambule ir Kaune nugalėtojai paaiškėjo paskutinėmis akimirkomis. Tai rodo, kad ekipos yra vienodo pajėgumo?
– Žinoma, komandos yra apylygės. Man atrodo, kad „Žalgirio“ žaidimas buvo geresnis sezono pradžioje nei dabar. Nepaisant to, kad patys laimime daug rungtynių, nemanau, jog esame ta komanda, kuri, kaip visi kalba, kausis dėl Eurolygos čempionų titulo. Paprasčiausiai nesame tame lygyje. Be to pastaruoju metu pasipylė labai daug traumų. Prieš Kauno komandą žaidėme net be trijų svarbių žaidėjų, galbūt netgi be trijų startinio penketo krepšininkų. Tai nėra gerai.

– Minėjote nuovargį. Jis fizinis ar psichologinis?
– Manau, kad abi komandos šį vakarą jautė ir fizinį, ir psichologinį nuovargį. Tos pačios taurės varžybos pareikalavo daug emocijų, o ypač tai liečia mūsų ekipą. Žaidėme trejas rungtynes, kuriose laimėjome tik paskutinėmis minutėmis. Todėl šiandien greičiau pavargome. Kai kurie iš mūsų, ypač aš, mače su „Žalgiriu“ jautėsi tiesiog išsunkti, lėti ir be energijos. 
šaltinis: BasketNews.lt

0 comments:

Rašyti komentarą