NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Šaras - Vasario mėnesio apžvalga |2011|

2011-02-28
Šiandien skaičiuojame paskutinę žiemos dieną po kurios mūsų laukia pavasaris. Paskutinį žiemos mėnesį krepšinyje netrūko džiaugsmo akimirkų ir skaudžių pergalių. Vasarį Šarūnas Jasikevičius su Stambulo "Fenerbahce Ulker" tapo Turkijos taurės nugalėtoju, tačiau Eurolygoje iš trijų žaistų rungtynių laimėjo tik vienerias. Po dviejų pralaimėjimų stipriausioje Europos lygoje "Fenerbahce Ulker" stipriai komplikavo savo padėtį ir šią savaitę reikia laimėti paskutines Top16 rungtynes arba bent nepralošti didesniu nei 2 taškų skirtumu, tačiau dabar svarbiausi vasario mėnesio įvykiai:

Vasario 2 diena. Trečiose Eurolygos Top16 rungtynėse Stambulo "Fenerbahce Ulker" po itin sunkios kovos 80-72 palaužė Kauno "Žalgirį" ir iškovojo trečiąją pergalę. Šarūnas Jasikevičius prie pergalės pridėjo 7 taškus ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Vasario 10 diena. Stambulo "Fenerbahce Ulker" Turkijos taurės ketvirtfinalio varžybose minimalia persvara 69-68 privertė pasiduoti Bandirmos "Banvit" ekipą. Šarūnas Jasikevičius per 12 praleistų minučių pelnė 11 taškų ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Vasario 11 diena. Turkijos taurės pusfinalyje Šarūno Jasikevičiaus komanda 77-70 palaužė kitą Stambulo ekipą "Galatasaray Cafe Crown" ir žengė į taurės varžybų finalą. Šarūnas Jasikevičius pusfinalyje pelnė 9 taškus ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Vasario 13 diena. Šarūnas Jasikevičius tapo Turkijos taurės čempionai jo ekipa finale po dramatiškos kovos 81-72 įveikė sensacingai į finalą prasibrovusią Stambulo "Bešiktaš Cola Turka". Lietuvis prie pergalės pridėjo 2 taškus ir 2 rezultatyvius perdavimus.

Vasario 16 diena. Šarūnui Jasikevičiui nepavyko iš gimtojo Kauno grįžti su pergale. Stambulo "Fenerbahce Ulker" Eurolygos Top16 rungtynėse išvykoje neatsilaikė prieš Kauno "Žalgirį" ir po pratęsimo pralaimėjo 84-85. Šarūnas Jasikevičius pelnė 2 taškus ir atliko 3 rezultatyviuus perdavimus.

Vasario 19 diena. Stambulo "Fenerbahce Ulker" Turkijos pirmenybėse pasiekė triuškinančią pergalę. Prieš Turkijos čempionus neatsilaikė Izmiro "Bornova Belediye" ekipa 97-72. Šarūnas Jasikevičius pelnė 10 taškų ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Vasario 24 diena. Turkijos čempionai ir taurės savininkai Eurolygos rungtynėse prieš Pirėjaus "Olympiacos" iššvaistė turėtą pranašumą ir ne tik turėjo pripažinti graikų pranašumą 65-70, tačiau pralaimėjo didesniu skirtumu, nei laimėjo namuose. Tai reiškė, kad "Fenerbahce Ulker" prarado šansus užimti pirmąją vietą grupėje, o jų likimas Eurolygoje paaiškės kitą savaitę po rungtynių su Valensijos "Power Electronics". Šarūnas Jasikevičius į "Olympiacos" krepšį įmetė 7 taškus ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Vasario 26 diena. Stambulo "Fenerbahce Ulker" vos išsigelbėjo Turkijos pirmenybių rungtynėse prieš paskutinėje vietoje žengiančią Bursos "Oyak Renault" komanda. Lietuvių vedama ekipa 73-68 palaužė šeimininkus. Šarūnas Jasikevičius buvo vienas naudingiausių žaidėjų komandoje jis pelnė 14 taškų ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Vasario mėnesį Šarūnas Jasikevičius sužaidė 8 rungtynes iš viso per šį mėnesį pelnė 62 taškus ir atliko 19 rezultatyvius perdavimų. Vidutiniškai lietuvis Vasarį mesdavo po 7,7 taško ir atlikdavo po 2,3 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Linkime Šarūnui Jasikevičiui ir jo komandai sėkmės Kovo mėnesio kovose!

0 comments:

Rašyti komentarą