NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Šarūnas Jasikevičius apie Lino Kleizos traumą: „Žiauriai susinervinau ir nuliūdau“

2011-02-05
Šarūnas Jasikevičius savo galimybes vėl užsivilkti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės marškinėlius šiemet mūsų šalyje vyksiančiame Europos čempionate vertina 50 prieš 50 procentų.

„Šiuo metu mano galimybės žaisti yra 50 ir 50. Apsispręsiu birželį, – „Lietuvos rytui“ prisipažino Š.Jasikevičius. – Faktorių daug: man nemažai metų, rinktinė yra nauja ir jau turi pasiekimų. Galvosiu, ar reikia ten lįsti“.
Nors dar pats nėra tikras, ar atstovaus Lietuvai Europos čempionate, Stambulo „Fenerbahce“ (Turkija) marškinėlius šiuo metu vilkintis 34 metų įžaidėjas išgyvena dėl rinktinės. Patyrusį krepšininką ypač nuliūdino žinia apie Lino Kleizos traumą.

Panašią kelio operaciją 2009-ųjų vasarą yra patyręs Š.Jasikevičius. Tačiau jam pakako vos dviejų mėnesių reabilitacijos, o į aikštę įžaidėjas grįžo praėjus penkiems mėnesiams.

„Mano operacija neatrodė sudėtinga, nes kremzlė buvo atnaujinta ant kaulo. Gal L.Kleizai tai buvo daroma kitoje vietoje. Jei ant girnelės – tai daug blogiau, ir reabilitacija ilgesnė“, – „Lietuvos rytui“ sakė Š.Jasikevičius.

Jis neslėpė, kad L.Kleizos praradimas Lietuvos rinktinei gali būti itin skausmingas.

„Žiauriai susinervinau ir nuliūdau, nes žmonės Lietuvoje taip laukia čempionato, o čia iškrito vienas lyderių“, – kalbėjo įžaidėjas.

Paskutinį kartą Lietuvos rinktinėje Š.Jasikevičius žaidė 2008 metais Pekino olimpinėse žaidynėse.

šaltinis: 15min.lt

0 comments:

Rašyti komentarą