NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

V.Jasikevičius rezultatyviausias, o "Kaunas Triobet" patyrė nokdauną Prienuose

2011-02-22
Kauno "Kaunas Triobet" išvykoje 58-93 turėjo pripažinti Prienų "Rūdupio" komandos pranašumą. Kauniečiams tai buvo jau 12 nesėkmės LKL pirmenybese ir su 6 pergalėmis "Kaunas Triobet" turnyrinėje lentelėje rikiuojasi 9-oje vietoje.

Prienų "Rūdupis" jau pirmajame kėlinyje sudavė skaudų smūgį savo varžovams laimėdami kėlinį 25-4. Rungtynės prasidėjo šeimininkų spurtu 9-0, o pirmųjų kauniečių taškų teko laukti net 4 minutes juos pelnė Šarūnas Vasiliauskas. Tačiau net ir po šios sėkmingos atakos "Kauno Triobet" sunkiai sekėsi pralaužti Prienų ekipos gynybą ir per visą kėlinį pelnė vos 4 taškus.

Atrodė, kad svečiai dar nespėjo atsigauti po pirmojo kėlinio nokdauno ir taškų teko laukti daugiau, nei 3 minutes (32-6).  "Rūdupio" komanda susikrovusi solidžią persvarą ją ir toliau išlaikė. Kėliniui einant į pabaigą po truputi krepšys atsirišo ir kauniečiams, kurie po dviejų kėlinių savo sąskaitoje jau turėjo 19 taškų. Antrasis kėlinys baigėsi šeimininkams iš Prienų pirmaujant 51-19.

Trečiajame kėlinyje sėkmingai žaidė Vytenis Jasikevičius, kuris kėlinio pradžioje pataikė dvitaškį ir tritaškį (53-26). Tačiau priartėti prie varžovų svečiam nepavyko. "Rūdupio" komanda ir toliau smaginosi mesdama vieną taiklų metimą po kito. Po trijų kėlinių Prienų "Rūdupis" pirmavo 28 taškų skirtumu 70-42.

Net ir ketvirtajame kėlinyje "Kaunas Triobet" komanda nesugebėjo sumažinti išaugusio triuškinančio pranašumo. Rungtynes be didesnio vargo 93-58 laimėjo šeimininkė Prienų "Rūdupio" komanda.

Vytenis Jasikevičius per 34 minutes pelnė 13 taškų (2/8 dvitaškiai, 3/7 tritaškiai), atkovojo 7 kamuolius, 2 kartus suklydo.

0 comments:

Rašyti komentarą