NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Varžovas - Stambulo "Galatasaray Cafe Crown"

2011-04-19
Rytoj Turkijos čempionate susitiks dvi čempionato lyderės, tai pirmoje vietoje esanti Šarūno Jasikevičiaus Stambulo "Fenerbahce Ulker" turinti 23 pergales ir 3 pralaimėjimus, bei antroje vietoje žengianti Stambulo "Galatasaray Cafe Crown" komanda savo sąskaitoje turinti 21 pergalę ir 5 pralaimėjimus.

Stambulo "Galatasaray Cafe Crown" komanda yra viena iš trijų ekipų šiais metais jau įveikusi Stambulo "Fenerbahce Ulker" ekipą Turkijos čempionate. Tuomet savo aikštėję žaidę "Galatasaray" krepšininkai 67-56 įveikė Turkijos čempionus. Šios dvi ekipos buvo susitikusios ir šių metų Turkijos taurės varžybų pusfinalyje, tuomet po nelengvos kovos 77-70 pergalę šventė "Fenerbahce Ulker" komanda. Šarūnas Jasikevičius pusfinalyje į "Galatasaray Cafe Crown" komandos krepšį įmetė 9 taškus ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Šarūnas Jasikevičius Turkijos čempionate vidutiniškai pelno po 8,7 taško ir atlieka po 2,69 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes. Dvitaškius lietuvis meta 53,85 proc, tritaškius - 47,83 proc, baudas 78,57 procentų taiklumu.

Rungtynės tarp Stambulo "Fenerbahce Ulker" ir Stambulo "Galatasaray Cafe Crown" prasidės rytoj 20:00 val.

0 comments:

Rašyti komentarą