NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Pusfinalio varžovas - "Anadolu Efes"

2011-05-23
Stambulo "Fenerbahce Ulker" rytoj pradės Turkijos čempionato pusfinalio kovas prieš savo amžinuosius priešininkus Stambulo "Anadolu Efes" krepšininkus. Sąlyginiais aikštės šeimininkais pirmose rungtynėse bus reguliariojo sezono nugalėtojai "Fenerbahce Ulker", tačiau ar tai turės didelės įtakos neaišku, nes abi pusfinalio poros dalyvės namų rungtynes žaidžia toje pačioje "Sinan erdem" arenoje. Šarūno Jasikevičiaus ekipa seriją pradės pirmaudami 1:0, nes abu kartus reguliariajame sezone įveikė savo varžovus.

Pirmoji šių komandų akistata šiame sezone įvyko Sausio 3 dieną, būtent Šarūnas Jasikevičius rungtynėmis su "Efes Pilsen" debiutavo savo komandos gretose, o jo komanda 81-72 šventė pergalę. Šarūnas Jasikevičius savo debiutinėse rungtynėse per 12 minučių taškų nepelnė (0/2 dvitaškiai, 0/1 tritaškis), tačiau atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Antrąją akistatą taip pat laimėjo Stambulo "Fenerbahce Ulker" komanda tik šį kart prireikė ir pratęsimo 72-70. Šarūnas Jasikevičius dėl traumos nebuvo registruotas rungtynėms, o Darjušas Lavrinovičius pelnė 2 taškus ir atkovojo 7 kamuolius.

Šarūnas Jasikevičius Turkijos čempionato atkrintamosiose varžybose vidutiniškai renka po 10,5 taško, atkovoja po 2 kamuolius ir atlieka po 4,5 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes. Lietuvis dvitaškius meta 58,33 proc, tritaškius 40 proc, o baudas 100 proc, taiklumu.

Pirmosios pusfinalio serijos rungtynės tarp Stambulo "Fenerbahce Ulker" ir Stambulo "Anadolu Efes" prasidės rytoj 20:00 val. 

0 comments:

Rašyti komentarą