NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Šarūnas Jasikevičius palieka "Fenerbahce Ulker" ekipą

2011-06-24
Šarūno Jasikevičiaus ir Stambulo "Fenerbahce Ulker" komandos keliai išsiskyrė klubas nepanoro pratęsti sutarties su 35 metų įžaidėju iš Lietuvos. Apie tai pranešė klubo filialo direktorius Nedimas Karakas. Turkijos čempionų gretas taip pat paliko ir kitas lietuvis Darjušas Lavrinovičius, bei amerikietis Sean'as May'us, tuo tarpu ekipą papildė Bojanas Bagdanovičius ir Jamesas Gistas.

Š.Jasikevičius su "Fenerbahce Ulker" ekipa sutartį pasirašė prieš pat Naujuosius metus ir padėjo klubui laimėti Turkijos taurę, bei apginti Turkijos čempionų vardą. Nesenai duodamas interviu Graikijos žiniasklaidai įžaidėjas neslėpė noro, kad norėtu likti Turkijoje ir kitais metais.

Lietuvis Turkijos čempionate aikštėje vidutiniškai praleisdavo po 17:29 minutes, pelnydavo po 8,3 taško, atlikdavo po 2,6 rezultatyvaus perdavimo, atkovodavo po 1 kamuolį ir suklysdavo po 1,8 karto per rungtynes.

Eurolygos varžybose Š.Jasikevičius vidutiniškai žaisdavo po 17 minučių, pelnydavo po 6,1 taško, atlikdavo po beveik 3 rezultatyvius perdavimus, atkovodavo po daugiau, nei 1 kamuolį ir padarydavo po 3,3 klaidos per rungtynes.

0 comments:

Rašyti komentarą