NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Knygoje vaikams — krepšinio žvaigždžių patarimai

2011-08-12
Praeitą sezoną krepšinio treniruotes Lietuvoje lankė apie 20 tūkst. mokyklinio amžiaus jaunuolių. Šiemet mūsų šalyje vyksiantis Europos vyrų krepšinio čempionatas susidomėjimą populiariausiu žaidimu padidins dar labiau. Oranžinį kamuolį į rankas paimti pasiryžę vaikai jau dabar jiems naudingų krepšinio žvaigždžių patarimų gali rasti nuotaikingoje knygoje „Išbandyk oranžinius akinius“.

Agnės Gintalaitės ir Rimo Valeikio kūrinyje jaunieji krepšinio gerbėjai ras įkvepiančią istoriją apie dienas prie kompiuterio leidusį, tačiau krepšinį pamilusį, jaunuolį Joną ir apie manekenės karjerą svajojusią, tačiau taip pat į krepšinį pasukusią, jo draugę Morką.

Sekdami Jono ir Morkos pasirengimą dvikovai su kiemo „dičkiais“, skaitytojai susitiks su Linu Kleiza, Šarūnu Jasikevičiumi, Mantu Kalniečiu, Simu Jasaičiu, kitais Lietuvos rinktinės nariais ir net Dirku Nowitzki, Pau Gasoliu, Tony Parkeriu bei Andrejumi Kirilenka. Iš krepšinio žvaigždžių lūpų jie išgirs daug naudingų patarimų.

Knygą „Išbandyk oranžinius akinius“ išleido Lietuvos krepšinio federacija kartu su Lietuvos kardiologų draugija.

„Kurti šią knygą buvo labai smagu, tikiuosi, kad paimti į rankas oranžinį kamuolį, kaip tai padarė Jonas ir Morka, ji paskatins ne vieną Lietuvos jaunuolį. Dėkoju Lietuvos krepšinio treneriams, kardiologams, kuriant šią istoriją suteikusiems daug naudingų patarimų“, — teigė pasakojimo autorė A. Gintalaitė.

„Tai yra knyga, kuria didžiuojuosi ir su didžiuliu malonumu rodau visiems pažįstamiems“, — tvirtino nuotaikingų iliustracijų autorius R. Valeikis.

„Išbandyk oranžinius akinius“ jau galima įsigyti visuose knygų prekybos taškuose.

šaltinis: lrytas.lt

0 comments:

Rašyti komentarą