NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Aš nesiruošiu ginti Tonio aš per lėtas ir senas"

2011-09-09
Nenumaldomai artėja rungtynės tarp Lietuvos ir Prancūzijos rinktinių, o prieš rungtynes prancūzų žurnalistai pasiteiravo Šarūno Jasikevičiaus apie artėjančias rungtynes. Lietuvos rinktinės įžaidėjas užsiminė, kad jis nesiruošia ginti Tony Parkerio, nes yra lėtas ir senas. Š.Jasikevičius taip pat pasakojo apie Lietuvos sirgalius ir negailestingus burtus lėmusius stiprius varžovus.


-Jūs sužaidėte geras rungtynes prieš Serbiją?
-Tiesa, mes laimėjome svarbias rungtynes prieš galingą komanda, kuri yra viena iš favoričių į čempionų titulą. Puolime žaidėme labai gerai, tačiau gynyboje blogiau. Mes turime dar, kai ką patobulinti savo žaidime, tačiau laimėti prieš serbus yra visada malonu, nes tai šalis su giliomis krepšinio tradicijomis.

-Koks jausmas žaisti Lietuvoje prieš savus sirgalius?
-Tai nepaprastas jausmas, lietuviai labai myli krepšinį turbūt, tai jau žinote. Aikštėje vis dėlto turime žaisti penki prieš penki, bet ne 11 tūkstančių prieš penkis. Tai pirmas toks įvykis mūsų šalyje ir mes žinome, kad visi žmonės palaiko mus.

-Papasakok kaip lietuviai myli krepšinį?
-Tai užtruktų keletą dienų, žmonės čia myli krepšinį ir tai jau yra mūsų religija. Jūs galite jausti jų aistrą krepšiniui ir dėl jų mes norime laimėti.

-Ko tikitės iš Prancūzijos?
-Tikimės dar vienų sunkių rungtynių. Burtai mūsų komandai buvo labai negailestingi, mūsų grupė žiauri. Mes įveikėme Serbija, o dabar jau laukia Prancūzija! Tai labai stipri komanda ir daug puikių žaidėjų, kurie gerai kitus pažįsta, nes jau keletą metu žaidžia kartu. Visi žaidėjai labai atletiški, taip pat turi tą patį trenerį, o tai reiškia, kad visi gerai vienas kitą pažįsta. Jeigu jie ir turi problemų, tai jie turi tam Tony Parkerį ar Nicolą Batumą, kurie šias problemas išsprendžia. Mes turime žaisti kaip komanda jei norime juos įveikti. Prancūzija taip pat yra viena iš kandidačių į titulą.

-Ar tikitės gražios dvikovos prieš T.Parkerį?
-Tikrai ne, aš nesiruošiu ginti Tonio aš per lėtas ir senas. Kažkas kitas jį gins.

-Tai ką jūs ginsite, kadangi kiti žaidėjai taip pat labai greiti?
-Nežinau, treneris kažką suras gero (juokiasi).

-Tu žinai ką reiškia būti Europos čempionu, o kas būtų jei juo taptum čia namuose?
-Sekančios rungtynės su Prancūzija, o žiūrėti toli į priekį beprasmiška, nes vėliau gali skaudžiai nukentėti.

0 comments:

Rašyti komentarą