NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius iš gimtojo Kauno sieks parsivežtį pergalę

2011-12-07
Šarūnas Jasikevičius su Atėnų "Panathinaikos" klubu šiandien gimtajame Kaune susitiks su "Žalgirio" ekipa. Eurolygos čempionai jau yra užsitikrinę vietą Top16 etape, tuo tarpu žalgiriečiai dar nėra garantuoti dėl savo padėties ir pergalė šiose rungtynėse sustiprintų jų galimybes žengti toliau.

Pirmosios rungtynės Atėnuose baigėsi šeimininkų pergale 92-75, nors po dviejų kėlinių (42-38) priekyje dar buvo svečiai iš Kauno. Šarūnas Jasikevičius per beveik 7 minutes pelnė 5 taškus (2/3 dvitaškiai, 1/1 baudos), atliko 3 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 2 varžovo pražangas ir surinko 9 naudingumo balus.

Lietuvis šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai renka po 6,3 taško, atlieka 1,7 rezultatyvaus perdavimo, atkovoja 1,3 kamuolio ir padaro 1 klaidą per rungtynes. Dvitaškius meta 58,3 proc. tritaškius 22,2 proc. baudas 100 procentų taiklumu.

Željko Obradovičiaus komentaras prieš rungtynes su "Žalgiriu": "Tai bus dar vienos sunkios rungtynės prieš komandą kuri ypač gerai žaidžia namuose. Varžovų sudėtyje yra keletas pasikeitymų lyginant su pirmosiomis varžybomis Atėnuose ir jie mėgins laimėti, kad išsaugotu šansą žengti toliau. Mes turime būti ypatingai atsargūs, kovoti visas 40 minučių ir įgyvendinti mūsų tikslus aikštelėje".

Mike'o Batistes komentaras prieš rungtynes su "Žalgiriu": "Žalgiriui reikia laimėti norint patekti į kitą etapą. Tiek jie tiek mes kovosime ir stengsimės laimėti, tačiau lengvo vakaro nesitikime. "Žalgiris", tai komanda su gyliomis tradicijomis, o varžybose visada susirenka pilna arena sirgalių. Mes norime atiduoti visas jėgas, primesti varžovams savo žaidimo stilių ir laimėti rungtynes".

Rungtynės tarp Kauno "Žalgirio" ir Atėnų "Panathinaikos" komandų įvyks šiandien 19:45 val.

0 comments:

Rašyti komentarą