NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Noriu būti aikštelėje lemiamomis akimirkomis"

2012-03-29
Šarūno Jasikevičiaus šį ketvirtadienį laukia svarbiausios sezono rungtynės. Lietuvio atstovaujamai Atėnų "Panathinaikos" komandai būtinai reikia įveikti "Maccabi" krepšininkus, kad išsaugotu viltis žaisti Finalo ketverte. Po pralaimėjimo trečiose rungtynėse keturis kart Eurolygos čempionas nebuvo palūžęs ir teigė, kad ketvirtadienį žais daug geriau.

"Kaip komanda mes turime daug galimybių, taip pat turime žaidėjų, kurie žino kaip žaisti jaučiant spaudimą. Mes galvojame, kad trečiąsias rungtynes pralaimėjimo dėl blogos pradžios, tad ketvirtadienį turime to išvengti".

Apie savo pasirodymą: "Nesu nusivylęs ar morališkai palūžęs. Spėju, kad čia ir pasireiškia patirtis, o rytoj manau žaisiu daug geriau.


Aš noriu būti aikštelėje lemiamomis akimirkomis. Kita vertus mano komandos draugai, kurie buvo aikštelėje paskutinėmis sekundėmis žaidė tikrai gerai. Jie turėjo galimybę pakeisti rungtynių baigti ir manau buvo teisinga, kad būtent jie tuomet buvo aikštelėje".

Apie atmosferą: "Manau, kad atmosfera visur yra vienoda. Kai žaidi gerai tuomet sirgaliai šaukia ir dainuoja, tačiau kai pralaimi jie nutyla. Tas pats nutiko ir čia pirmąją rungtynių pusę jie dainavo, o trečiajame ir beveik visame ketvirtajame kėlinyje buvo pakankamai ramūs. Tai normalu ir tai nutinka visur".

0 comments:

Rašyti komentarą