NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Prasideda Graikijos pirmenybių ketvirtfinalių kovos

2012-04-18
Graikijos pirmenybėse artėja lemiamų kovų metas. Šį trečiadienį bus sužaistos pirmosios dvi ketvirtfinalių rungtynės, o ketvirtadienį į kovą stos ir Atėnų "Panathinaikos" su Šarūnu Jasikevičiumi. Graikijos čempionų ketvirtfinalyje lauks Salonikų "Aris" ekipos išbandymas.

"Panathinaikos" prieš "Aris" komandą šį sezoną jau žaidė du kartus reguliariajame sezone ir abu kartus pergalę šventė Atėnų klubas. Tiesa dėl pergalės abu kartus teko gerokai pavargti, pirmose rungtynėse Atėnuose šeimininkai 84-72 įveikė varžovus, o Salonikuose tik paskutinę rungtynių minutę "Panathinaikos" įrodė savo pranašumą 72-68.

Šarūnas Jasikevičius šį sezoną į Salonikų "Aris" krepšį vidutiniškai įmeta po 5,5 taško ir atlieka 2,5 rezultatyvaus perdavimo. Dvitaškius meta 36 proc, tritaškių į Salonikų krepšį lietuvis nėra įmetęs (0/3 tritaškiai), o baudos metimus meta 75 procentų taiklumu.

Šarūnas Jasikevičius šį sezoną Graikijos pirmenybių reguliariajame sezone vidutiniškai rinko po 7,8 taško, atlikdavo 2,8 rezultatyvaus perdavimo, atkovodavo 0,8 kamuolio. Dvitaškius metė 57 proc., tritaškius 43 proc., baudos metimus 75 procentų taiklumu.

Pirmosios ketvirtfinalio serijos rungtynės tarp Atėnų "Panathinaikos" ir Salonikų "Aris" įvyks šį ketvirtadienį 19:00 val.

0 comments:

Rašyti komentarą