NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

OFICIALU: Željko Obradovičius palieka "Panathinaikos"

2012-06-12
Željko Obradovičius palieka Atėnų "Panathinaikos" komandą. Strategas iš Serbijos prie "Panathinaiko" klubo vairo stovėjo 13 metų ir per šį laikotarpį ekipai padėjo iškovoti 5 eurolygos čempionų titulus, 11 kartų tapti Graikijos nugalėtojais ir 7 kartus Graikijos taurės laimėtojais.

Pasitraukus Ž.Obradovičiui iš "Panathinaikos", komandą greičiausiai paliks ir Šarūnas Jasikevičius. Krepšininkas yra minėjęs, kad Atėnuose liktų tik tuo atveju jei ją treniruotu Obradovičius


Brangūs draugai,
Kai 1999-ųjų metų Birželį atvykau į Atėnus net neįsivaizdavau, kad tai taps mano komanda, šeima ir namai trylika metų.

Per 13 metų mes turėjome ne tik daug nuostabių akimirkų ir švenčių, tačiau ir sunkių momentų. Bet mes buvome vieninga, puiki ir tikra šeima.

Principai, kuriuos aš turiu dar iš savo šeimos ir visada sakydavau, kad svarbiausia yra gerbti žmones jei nori būti gerbiamas ir tu. Tai yra dalykas kurį šįkart aš norėčiau pabrėžti.

Aš labai gerbiu Giannakopoulos šeimą, kurie padarė viską ką galėjo, kad būtume kartu visus šiuos metus.

Norėčiau padėkoti ir išreikšti didžiausią pagarbą žmonėms, kurie dirbo "Panathinaikos" komandoje, visam personalui su kuriuo turėjau gerus santykius. Taip pat didelis ačiū "Panathinaikos" sirgaliams, kurie visada, visada, visada būdavo su mumis ir be jų tokios sėkmės nebūtume pasiekę. Žinoma dėkoju visiems savo krepšininkams su kuriais man teko dirbti per šiuos 13 metų.

Visi kartu, Giannakopoulos šeima, komandos darbuotojai, trenerių štabas, žaidėjai, sirgaliai ir vadovybė padarė šį klubą didingą, kurį dabar gerbia visa Europa.

Dabar aš turiu priimti LABAI, labai sunkų sprendimą ir nutraukti bendradarbiavimą su komanda.

Manau šis sprendimas bus tinkamiausias mums visiems šį sunkų laikotarpį.

"Panathinaikos" tryliką metų buvo mano komanda ir mano namai ir tai liks visam mano gyvenimui. Jaučiu, kad priklausau "Panathinaikos".

Noriu padėkoti žiniasklaidai, televizijai, radijai ir žurnalistams už puikų bendradarbiavimą.

Galiausiai noriu padėkoti savo draugui ir partneriui Dimitriui Itoudžiui už mūsų nuostabų bendradarbiavimą daugiau nei 13 metų.

Atėnai 2012.06.12
Željko Obradovičius

0 comments:

Rašyti komentarą