NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Iš pagarbos Barselonai niekada nežaisčiau Madride" (AUDIO)

2012-09-11
Šarūnas Jasikevičius kalbėdamas viename iš Ispanijos radijos laidų dar kartą patvirtino, kad šį sezoną juo domėjosi ir Madrido "Real" ekipa, tačiau prisipažino, kad iš pagarbos Barselonai jis niekada ten nežais.

"Turėjau pasiūlymus iš Madrido "Real" ir "FC Barcelona Regal", tačiau niekada nežaisiu Madride iš pagarbos Barselonai. "Barca", tai komanda, kurią myliu ir kuriai jaučiu didelius sentimentus, tad būtų sunku žaisti už Madridą. Gerbiu "Real" klubą, tačiau niekada ten nežaisiu. Visada buvau "Barcelonos" futbolo sirgalius ir man patinka eiti į "Camp Nou" stadioną".

Krepšininkas taip pat prisiminė ir savo pirmąjį atvykimą į Barseloną: "Kai 2000-aisiais atvykau į Barseloną Pau Gasolis ir Juanas Carlosas Navarro buvo atėję iš jaunimo komandų. Galiu pasakyti, kad per tą laiką jie daug pasiekė ir iškovojo nemažai titulų, tačiau liko tokie patys žmonės. Buvau nusivylęs, kad treneris 2003-aisiais metais nepanoro atnaujinti sutarties su manimi. Tuomet palikau Barseloną su skaudančia širdimi".

Paklaustas apie savo vaidmenį Xavi Pascualio komandoje įžaidėjas daug nekalbėjo ir minėjo, kad svarbiausia daug dirbti: "Sunkiai dirbti treniruotėse, stengtis iš visų jėgų, žaisti du prieš du, bei kiti dalykai".

Pabaigoje Š.Jasikevičius kreipėsi į Barselonos sirgalius, kurie retai ateina palaikyti komandos: "Gėda, kad sirgaliai neateina į "Palau" areną, nors pastaruosius keletą metų mes laimime".


0 comments:

Rašyti komentarą