NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Keista matyti "Panathinaikos" be Željko Obradovičiaus" (AUDIO)

2012-09-15
Šarūnas Jasikevičius su Barselonos "FC Barcelona Regal" komanda penkatdieni turnyre Sofijoje iškovojo pirmąją pergalę prieš sezoninėnse rungtynėse. Po rungtynių lietuvis bendravo su Bulgarijos žiniasklaida ir teigė, kad liko nepatenkintas savo komandos žaidimu. Įžaidėjas taip pat kalbėjo, kad bus keista žaisti prieš savo buvusią Atėnų "Panathinaikos" ekipą šeštadienį turnyro finale.

"Visada smagu čia sugrįžti. Praleidome puikų laiką Pravetsę, ten taip pat puikus golfo aikštynas" - kalbėjo Š.Jasikevičius ir nusišypsojo paklaustas ar žaidžia golfą: "Taip aš tikrai žaidžiu golfą. Gal nelabai gerai, tačiau stengiuosi. Norėčiau kitais metais čia sugrįžti ilgesniam laikui".

Nors "FC Barcelona Regal" po sunkios kovos 71-69 nugalėjo Sofijos "Lukoil Academik" ekipą lietuvis prisipažino, kad liko nepatenkintas savo komandos žaidimu: "Nesu patenkintas, kadangi nežaidėme gerai. Neišnaudojome daug gerų progų nulemti rungtynių baigtį daug ankščiau. Taip, pagaliau mes laimėjome, tačiau rungtynės nebuvo mums geros. Manau rytoj žaisime daug geriau, kitą vertus turėjome tik dvi kontrolines rungtynes, tad turime įsilieti į šį ritmą".

Š.Jasikevičius po pergalės linkėjo sėkmės Sofijos komandai ateityje: "Ši komanda talentinga ir kausis dėl vietos Eurolygoje. Linkiu jiems kuo didžiausios sėkmės ir tikiuosi jie įvykdis savo planus".

Turnyro finale Barselonos įžaidėjui teks kautis prieš savo buvusią Atėnų "Panathinaikos" komandą: "Bus truputi keista žaisti, tačiau praktiškai visa komanda pasikeitusi, tiek treneriai, tiek žaidėjai. Bet tai tik kontrolinės rungtynės, tikiuosi kad pagerinsiu savo žaidimą. Kitą savaitę mūsų laukia "Supercopa" turnyras, tad turime kuo geriau pasiruošti".

"Taip, keista matyti "Panathinaikos" komandą be Željko Obradovičiaus".

Bulgarijoje Š.Jasikevičius susitiko su geru savo bičiuliu Konstantinu Papazovu, kuris jį pasitiko oro uoste Barselonai atvykus. Paklaustas ar K.Papazovas neprašė karjeros pabaigoje žaisti už "BC Levski" komandą Jasikevičius nusijuokė: "Ar jis apie, tai jau paskelbė? jis tikrai optimistas. Tačiau gyvenimas yra nenuspėjimas ir niekada negali žinoti kas nutiks".


0 comments:

Rašyti komentarą