NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Jaučiuosi geriau ir tikiuosi duosiu daugiau naudos komandai" (VIDEO)

2013-01-16
Turbūt nė vienas krepšinio specialistas prieš sezoną nebūtų pasakęs, kad įpusėjus Ispanijos čempionato reguliariajam sezonui Barselona žygiuos vos 7-oje vietoje. Katalonai puikiai žaidžiantys Eurolygoje niekaip negali atrasti savo žaidimo šalies pirmenybėse.

Šarūnas Jasikevičius komentuodamas šią situaciją teigė, kad komanda turi gerinti savo žaidimą kiekvienoje treniruotėje ir prisiimą dalį kaltės dėl prasto žaidimo. Nepaisant to lietuvis išlieka optimistu ir teigė, kad Barselona šį sezoną dar nieko neprarado.

"Komanda privalo tobulėti kiekvienoje treniruotėje bei išvengti pakilimų ir nuosmukių. Tiesa ta, kad kai kurie dalykai yra nepaaiškinami ir turi būti padaryti geriau, nes tam mes turime talento.

Už prastą žaidimą krepšininkas prisiima dalį atsakomybės: "Mano darbas yra padėti komandai. Aš jaučiuosi geriau ir tikiuosi duosiu daugiau naudos komandai".

"Galbūt mes per daug atsipalaidavome po eurolygos rungtynių, o gal tiesiog negalime žaisti dviejų rungtynių tą pačią savaitę. Ši situacija kelia nerimą, tačiau stengiames tai išspręsti, bet iki šiol nepavyko" -kalbėjo įžaidėjas.

"Svarbiausia, kad kol kas dar nieko nepraradome. Mes prastai žaidžiame reguliariajame sezone, tačiau jei atrasime savo žaidimą mes galime susigrąžinti geresnę poziciją".

0 comments:

Rašyti komentarą