NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Visi žino, kad galime įveikti bet ką"

2013-01-24
Šarūnas Jasikevičius duodamas interviu vienam iš Ispanijos radijo stočių negalėjo tiksliai įvardinti priežasties, kuri leistu stabilizuoti banguojantį Barselonos žaidimą:

"Sunku kažką pasakyti. Nežinau ar mums trūksta talento ar reikia naujo žaidėjo. Gal mums trūksta atsidavimo, o gal tiesiog nesame tokie geri. Man tikrai sunku į šį klausimą atsakyti. Viską ką žinau tai, kad treniruojamės su pakilimais ir nuosmukiais, bei taip pat žaidžiame"

"Momentais mūsų žaidimas neblizga, tačiau tu privalai žinoti kaip laimėti rungtynes žaidžiant blogai. Tai mes parodėme praėjusią savaitę. Visada stengiamės tobulinti žaidimą ir nemeluosiu mūsų žaidimas nėra geras".

Tačiau prieš artėjančią dvikovą su Vitorijos "Caja Laboral" komanda lietuvis rado ir teigiamu argumentų leidžiančių tikėtis pergalės ir geresnio žaidimo:

"Mes laimėjome visas svarbiausias rungtynes Europoje. Nugalėjome CSKA, "Real", "Fenerbahce Ulker" ir "Olympiacos", kurie yra Eurolygos čempionai. Tačiau privalome būti pastovesni. Visi žino, kad galime įveikti bet ką, bet po gerų rungtynių ateina kitos  - blogos ir tai turime pakeisti".

0 comments:

Rašyti komentarą