NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius apie 9 iškovotus titulus: "Jie visi yra labai brangūs ir ypatingi"

2013-02-07
2013-ųjų metų Ispanijos Karaliaus taurės varžybose Šarūnas Jasikevičius gali iškovoti savo 10-ąjį trofėjų. Lietuvis 3 kartus laimėjo Graikijos taurę su Atėnų "Panathinaikos", du kart Izraelio su Tel Avivo "Maccabi", du kart Ispanijos su Barselona ir po kartą Turkijos bei Slovėnijos su Stambulo "Fenerbahce Ulker" ir Liublianos "Union Olimpija" komandomis.

Įžaidėjas per 13 sezonų (2000-2012) tik 4 kartus neiškovojo taurės ir puikiai žino kaip reikia žaisti tokiose situacijose: "Nervinuosi truputi mažiau, nes ne kartą teko tai patirtį. Visada privalai pasiruošti gerai, nes jie vis geriau tave pažįsta".

Net 5 Europos šalių taurės laimėtojas gerai žino kaip sunku yra laimėti: "Galbūt Ispanijos taurę yra laimėti sunkiausia, tačiau tikrai ir visas kitas nelengva. Ispanijoje per labai trumpą laiką tenka sužaisti 3 rungtynes. Todėl privalai maksimaliai pasiruošti pirmosios rungtynėms ir žiūrėti kas tavęs toliau laukia".

Visi 9 iškovoti titulai bei 2 MVP titulai lietuviui yra ypatingi: "Jie visi yra labai brangūs ir ypatingi. Mes privalome visada eiti žingsnis po žingsnio ir tą patį padaryti šiame turnyre".

Ar negražiai skambėtų "Jasikevičius iškovojo 10-ąjį titulą"...: "Aš apie tai negalvoju. Tiesą pasakius turi susikoncentruoti į darbą, nes kiekviena smulki detalė gali turėti įtakos rungtynėms. Jei tu galvosi apie tokius dalykus, tai tavo galva perdegs".

"Treneris norėjo, kad įsiliečiau į komandą iš lėto, o sezono pradžioje dėl sunkios vasaros nebuvau pasiruošęs. Nežinau ar jau įgavau optimalią sportinę formą, tačiau jaučiuosi daug geriau. Procentais būtų sunku įvardinti, privalau tęsti savo darbą ir apie tai daug negalvoti".

0 comments:

Rašyti komentarą