NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius apie "Maccabi": "Palaikau ryšį tik su prezidentu ir komandos personalu"

2013-02-13
Šarūnas Jasikevičius po metų pertraukos vėl išbėgs ant "Yad Eliyahu" arenos parketo. Lietuvis kartu su Barselonos komanda Tel Avive žais Eurolygos Top 16 etapo 7-ojo turo rungtynes.

Praėjusį sezoną įžaidėjas pirmą kartą savo karjeroje žaidė prieš savo buvusią "Maccabi" komandą. Susirinkę sirgaliai tuomet būvusį krepšininką pasitiko švilpimu, o kalbėdamas apie būsimas rungtynes gynėjas nežinojo ko tikėtis:

"Nežinau kaip bus šį kartą. Praėjusį sezoną kai atvykau su "Panathinaikos" mane pasitiko neitin džiugiai. Šiais metais bus matyti, bet aišku vieną, kad turiu padaryti savo darbą".

Š.Jasikevičius Tel Avivo ekipos garbę gynė du metus ir per juos laimėjo viską kas buvo įmanoma. Dauguma lietuvio bendražygių jau baigė profesionalių krepšininkų karjerą, tačiau dabartinėje ekipoje bus galima išvysti du gerai pažįstamus veidus. Tai krepšininkai, kurie 2004-aisiais metais sukūrė stebuklą - Derickas Sharpas ir Guras Shelefas. Po pastarojo perdavimo per visą aikštę D.Sharpas smeigė tritaškį į "Žalgirio" krepšį išplėšdamas pratęsimą po kurio iškovojo kelialapį į finalo ketvertą.

Prie ekipos vairo stovi Davidas Blattas, kuris 2003-2004 metų sezone dirbo "Maccabi" ekipos vyriausiojo trenerio Pini Gershono asistentu. Š.Jasikevičius teigė, kad iš dabartinės Izraelio komandos ryšį palaiko tik su prezendu ir komandos personalu:

"Palaikau ryšį tik su prezidentu ir komandos personalu, tai žmonės, kurie liko komandoje man išėjus".

0 comments:

Rašyti komentarą