NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Įveikti "Maccabi" jų arenoje visada labai sunku" (VIDEO)

2013-02-13
Šarūnas Jasikevičius su Barselonos komanda trečiadieni vakare atvyko į Tel Avivą kur ketvirtadienį Eurolygoje susikaus su vietos "Maccabi" ekipa. Lietuvis prieš vakarinę treniruotę bendravo su Izraelio žiniasklaida ir teigė, kad nepaisant blogo Tel Avivo komandos starto Top 16 etape jie išlieka labai pavojingais varžovais:

"Įveikti Tel Avivo "Maccabi" komandą "Yad Eliyahu" arenoje visada yra labai sunku. Lieka vis dar nemažai rungtynių ir jie gali pakeisti situaciją, tačiau tikiuosi ne prieš mus. Šiais metais yra kiek kitaip, nes Top16 etapas labai ilgas. Tai labai pavojinga komanda turinti daug gerų metikų, o savo arenoje prie nuostabių sirgalių jie žaidžia su dar didesne energija. Mūsų tikrai laukia labai sunkios rungtynės.

Kai su "Maccabi" komanda laimėjome Eurolygą mes taip pat pralaimėdavomę rungtynių NOKIA arenoje. Taip nutinka, nes žmonės nėra robotai. Visiems pasitaiko blogų rungtynių ir negali visada būti krepšinio viršūnėje kaip kad buvo "Maccabi" klubas".

Krepšininkas prisipažino, kad šį sezoną retai tenka stebėti "Maccabi" klubo rungtynes: "Ispanijoje nematau daug Eurolygos rungtynių, kai buvau Graikijoje mačiau beveik visus mačus. Sunku kažką pasakyti apie šio sezono "Maccabi" klubą, kai matei tik vienas ar dvi rungtynes".

Katalonų ekipos įžaidėjas džiaugėsi iškovotu Ispanijos taurės titulu ir vylėsi, kad komandos žaidimas vis gerės: "Barselona šį sezoną žaidžia labai banguotai. Svarbiausias dalykas, kad mes sugebame laimėti reikšmingiausius mačus. Laimėjome Ispanijos taurę ir labai tikiuosi, kad pratęsime gerą žaidimą".

"Praėjusį sezoną į Tel Avivą atvykau su "Panathinaikos" komanda. Tai buvo labai svarbios rungtynės dėl patekimo į finalo ketvertą, todėl buvo kiek daugiau jaudulio. Dabar jaučiuosi labiau atsipalaidavęs, bet žinoma kai įžengsiu į aikštelę vėl bus šiek tiek jaudulio. Tikiuosi viskas klostysis gerai ir mes laimėsime".


0 comments:

Rašyti komentarą