NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

X.Pascualis: "Kiekvienas varžovas reikalauja savito pasiruošimo rungtynėms"

2013-02-15
Šarūnas Jasikevičius sugrįžęs į Tel Avivą be gailesčio skandino savo buvusį klubą. Lietuvio vedama Barselona 82-77 nugalėjo "Maccabi", o lietuvis sužaidė geriausias šio sezono eurolygos rungtynes. Po mačo įžaidėjas džiaugėsi pasiekta pergale ir tikisi, kad komanda išlaikys gerą žaidimą:

"Manau sužaidėme geras rungtynes sudėtingoje aikštelėje. Esame labai laimingi šia pergale, po sunkios praėjusios savaitės Vitorijoje. Turime išlaikyti tokį žaidimą. Komanda žaidžia vis geriau ir tikiuosi, kad galime siekti pergalių".

Spaudos konferencijos metu Xavi Pascualio paklausus, kodėl Šarūnas Jasikevičius Ispanijos taurės turnyre gavo tiek mažai žaisti, o šiandien  gavo kur kas daugiau pasireikškti treneris atsakė:

"Kiekviena diena - nauja diena ir kiekvienas varžovas reikalauja savito pasiruošimo rungtynėms. Laimei galiu naudoti vieną ar kitą žaidėją priklausomai nuo mačo. Prašau tik vieno dalyko iš jų, kad kiekvienas būtų pasiruošęs bet kada išbėgti į aikštelę. Mano komandos paslaptis ta, kad Ispanijos taurės finalui pasibaigus Š.Jasikevičius nežaidė nė minutės, tačiau jis buvo vienas laimingiausių ekipoje".

0 comments:

Rašyti komentarą