NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius pademonstravo žinias apie Vokietiją (VIDEO)

2013-03-22
Barselonos "FC Barcelona Regal" ekipos įžaidėjas trumpoje apklausoje pademonstravo savo žinias apie Vokietiją. Krepšininkui teko atlikti įvairas užduotis pažymėti Vokietijos miestus žemėlapyje, atpažinti žinomą žmogų bei atsakyti į dar keletą klausimų.

Pirmoji lietuvio užduotis buvo kontūriniame Vokietijos žemėlapyje pažymėti Berlyno ir Bambergo miestus. Nors krepšininkas nebuvo visiškai tikras dėl tikslumo, tačiau užduotį įvykdė teisingai.

Antrojoje užduotyje reikėjo atpažinti žinomą vokiečių žmogų pavaizduotą nuotraukoje. Be didesnio vargo Š.Jasikevičius įminė šią mįslę atsakydamas, kad tai yra Franzas Beckenbaueris bei paminėjo jo pravardę "Der Kaiser".

Paklausus kokia yra populiariausia sporto šaka Vokietijoje įžaidėjas atsiduso ir atsakė: "futbolas, norėčiau pasakyti krepšinis, tačiau tai yra futbolas".

Kitame klausime Š.Jasikevičiui teko pasukti galvą ir prisiminti tipiškiausius vokiečių maisto gamininius. Krepšininkas atsakė, kad tai dešros, o vėliau pridėjo alų bei gaminius iš bulvių.

Pasiteiravus kur krepšininkas atostogauja Vokietijoje šis atsakė, kad šioje šalyje nepoilsiauja.

Vokiečių sirgaliams lietuvis palinkėjo kiek daugiau domėtis krepšiniu: "Manau vokiečiai turėtų daugiau domėtis krepšiniu, kadangi Pasaulis nesustoja tik ties futbolu".

Pabaigoje Barselonos įžaidėjas ant krepšinio lentelės užrašė "Forca Barca", tai skirdamas vokiečių sirgaliems, kurie pasak lietuvio palaiko Barseloną.


0 comments:

Rašyti komentarą