NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Kelią į Londoną Š.Jasikevičiui sieks užkirsti - Atėnų "Panathinaikos"

2013-04-05
Ketvirtadienio vakarą Barselonos krepšininkai sužinojo savo busimuosius varžovus Eurolygos ketvirtfinalio serijoje.

Kelią į Londoną link penktojo Eurolygos trofėjaus Šarūnui Jasikevičiui mėgins užkirsti jo buvusi komanda - Atėnų "Panathinaikos".

Lietuvis prieš mėnesį viešėdamas Graikijoje prisipažino, kad nenorėtu kovoti prieš savo buvusią ekipą: "Dar anksti apie tai kalbėti, bet širdyje tikrai nenorėčiau, kad taip nutiktų. Nenorėčiau žaisti prieš buvusią komandą. Yra dar laiko ir linkiu, kad viskas pasikeistų ir Barselonai su "Panathinaikos" nereikėtų kovoti tarpusavyje dėl bilieto į Finalo ketvertą".

Šarūnas Jasikevičius Atėnuose praleido 4 metus ir su šia ekipa 2009-aisiais metais iškovojo Eurolygos taurę. Vietiniame fronte įžaidėjas laimėjo po tris Graikijos taures ir šalies pirmenybių čempionų titulus.

Keturiskart Eurolygos čempionas nepaisant galingai šį sezoną žaidžiančios Barselonos tikino, kad kova su "Panathinnaikos" bus atkakli ir kieta: "Ką gi žaisime prieš "Panathinaikos". Privalome būti pasirengę šiai serijai, nes atkrintamosios prasideda jau kitą savaitę. Tai bus labai sunki serija. Ši komanda turi daug talento ir lyderį - Dimitrį Diamantidį, o tai yra pakankamai daug. Tai tiesa, kad jie pasikeitė praktiškai iš pagrindų po praėjusio sezono, tačiau jie žaidžia vis geriau ir geriau. Jie jau du kart įrodė savo pranašumą prieš Madrido "Real", taip pat įvėikė Stambulo "Anadolu Efes" krepšininkus. Jei atliksime savo užduotis ir būsime susikoncentravę mums pavyks. Turime seriją pradėti gerai ypač žaidžiant namuose".

Ketvirtfinalio serija bus žaidžiama iki trijų pergalių. Pirmosios dvi varžybos bus žaidžiamos Barselonoje, vėliau serija kelsis į Atėnus. Pirmasis mačas jau šį antradienį.

Atkrintamųjų varžybų pirmųjų trijų varžybų tvarkaraštis:
2013.04.09 "FC Barcelona Regal" - "Panathinaikos"
2013.04.11 "FC Barcelona Regal" - "Panathinaikos"
2013.04.16 "Panathinaikos" - "FC Barcelona Regal"

0 comments:

Rašyti komentarą