NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

"Maccabi" klubo prezidentas neatmeta galimybės susigrąžinti Š.Jasikevičių

2013-07-05
Pastaruoju metu su Tel Avivo "Maccabi" klubu siejamas Šarūnas Jasikevičius išlieka tarp kandidatų papildyti Izraelio ekipą.

Tel Avivo komandos prezidentas Shimonas Mizrahi viešėdamas Barselonoje kur ketvirtadienį buvo ištraukti Eurolygos burtai teigė, kad į komandą gali sugrįžti tiek Šarūnas Jasikevičius, tie ir Sofoklis Schortsanitis:

"Galiu pasakyti, kad abiejų šių krepšininkų sugrįžimas yra galimas, tačiau kol kas dar anksti kalbėti. Turime norimų žaidėjų sąrašą ir dabar kai žinome varžovus judėsime į priekį".

Pasak Izraelio žiniasklaidos "Maccabi" ekipą greitu metu papildys įžaidėjas Tyrece'as Rice'as, tačiau net amerikiečio įsigyjimas neatbaido komandos nuo noro susigrąžinti lietuvį. Klubas pasiryžęs mokėti ir visą reikalaujamą kainą.

Prieš keletą dienų spaudoje buvo pasirodę pranešimai, kad Š.Jasikevičius su "Maccabi" klubu nesutaria dėl kontrakto trukmės. Lietuvis norėtų dviejų metų, o klubas ryžtasi pasiulyti tik vienerių metų sutartį.

Praėjusį sezoną atstovaudamas Barselonai Š.Jasikevičius vidutiniškai per 13 minučių rinkdavo po 5,2 taško, atlikdavo 1,8 rezultatyvaus perdavimo, atkovodavo 0,7 kamuolio, perimdavo 0,2 kamuolio, bei 1,2 karto suklysdavo per mačą. Dvitaškius metė 48 proc., tritaškius 35 proc., baudos metimus 96 proc. taiklumu.

0 comments:

Rašyti komentarą