NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius apie klubo paieškas: "Noriu būti ten, kur galėsiu mėgautis krepšiniu"

2013-09-14
„Kai esi tokių metų, galvoji tik vienerius metus į priekį“, - paklaustas, ar nėra numatęs karjeros pabaigos atsakė Šarūnas Jasikevičius, kuriam – 37-eri. Geriausias savo kartos Lietuvos įžaidėjas vis dar neturi klubo, kuriame rungtyniaus kitą sezoną, tačiau, kaip ir jam įprasta, dėl to per daug nesijaudina.

„Ilgokai nekalbėjau su agentu“, - teigė jis. Lietuvos krepšinio sirgaliai, o ypač dievinantys žalią ir baltą spalvas, nepraranda vilties Š.Jasikevičių išvysti tėvynėje. Jau anksčiau „Žalgiris“ buvo paskelbęs, kad derasi su žaidimo organizatoriumi.

„Nežinau, kokia dabar situacija (derybose, - Red.) su „Žalgiriu“. Mano agentas žino, ko noriu aš ir ko nori „Žalgiris“. Jeigu jis man neskambina, reiškia nėra nieko konkretaus“, - teigė Š.Jasikevičius.

Kokie šiemet Lietuvos rinktinės dvikovas Europos čempionate per televiziją stebinčio Šaro prioritetai?

„Dabar aš žiūriu ten, kur galėčiau mėgautis krepšiniu, ar prisijungčiau prie projekto, kuris patiktų. Tiesiog galėčiau kažkam padėti. Ar tai bus „Žalgiris“, ar kitos komandos – nežinau. Agentas neskambina, o tai reiškia, kad neturiu konkrečių pasiūlymų“, - teigė Š.Jasikevičius, praėjusį sezoną praleidęs „Barcelona“ klube.

šaltinis: lrytas.lt

0 comments:

Rašyti komentarą