NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "40 minučių buvo visiška katastrofa" (VIDEO)

2014-01-03
Šarūnas Jasikevičius po Kauno "Žalgirio" pralaimėjimo pirmose Top16 etapo rungtynėse prieš Miuncheno "FC Bayren" ekipą neslėpė, kad varžovai visa galva buvo stipresni. Anot įžaidėjo žalgiriečių žaidimas buvo katastrofiškas.

- Kas nutiko šiandien?
- Galima daug ką sakyti. Jie buvo geresni fiziškai, psichologiškai, taktiškai, jie buvo geresni visais krepšinio aspektais. Apstumdė, apdaužė, apibėgo, žinojo kur judėti su kamuoliu.

- Ką akcentavote prieš rungtynes?
- Nežinau.

- Antrose rungtynėse "Žalgirio" tritaškių procentas nesiekia 20, ar tai galima įvardinti priežastimi pralaimėjimo?
- Gali būti, viskas susideda į tai. Tritaškiai gerai krenta kada gerai kamuolį įžaidi, kada viskas vyksta logiškai. Viskas yra logikos ribose. Jeigu žaisi gražų, protingą krepšinį, sukursi vienas kitam progas, tai žaidėjas lengviau mes, nes bus ritme. Kartais pataikome ir savus metimus, kurie nėra labai sunkūs, o dažniausiai pataikome metimus, kurie būna prastai paruošti. Galbūt kartais mes nežinome kur su kamuolių turėtume judėti.

- Šiandien metėte daug tritaškių, virš 30, nors jau pirmoje rungtynių pusėje matėte, kad nekrenta.
- Buvo problemos didesnės, kadangi varžovų komanda įmeta daug lengvų taškų, rengia gerai greitas atakas, bei puolime atkovoja daug kamuolių. Tai buvo dalykai, kurie jiems davė ritmą, o mus išmušė. Jeigu dėl visko kraujuoji, o jie tau lengvai įmeta, tau vėl iš naujo kraujuoti yra labai sunku. Toks krepšinis yra labai žiaurus. Nebuvo nė vienos krepšinio dalies su kuria galėtume pasilyginti su "Bayern".

- Ar komanda dabar duobėje?
- Nežinau, buvo mums prastų rungtynių ir reguliariajame sezone, bet atsigavome. Šiandien atrodėme išsibalansavę, be jokios didelės įdėjos puolime. Nežaidime savo krepšinio, nors šiais metais retai mes žaidžiame gerą protingą krepšinį, o šiandien iš viso buvo prastai.

- Ar komandos nepaveikė, kad dvi savaites neturėjo rungtynių?
- Gali būti, bet viskas čia tik pasiaiškinimai. Tokie dalykai kartais išeina į gerą, kartais į blogą. Turi daug laiko treniruotis, gali dirbti, įvesti naujoves. Jeigu nežaidi dvi savaites, tai gal tau sekasi prasčiau pirmoje pusėje, nes neturi žaidimo ritmo, o mums 40 minučių buvo visiška katastrofa.


0 comments:

Rašyti komentarą