NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

S.Štombergas: "Didesnio indėlio iš Š.Jasikevičiaus laukiame Eurolygoje" (VIDEO)

2014-02-25
Kauno "Žalgirio" vyriausiasis treneris Saulius Štombergas po rungtynių su Utenos "Juventus" komanda džiaugėsi iškovota pergale, tačiau neliko patenkintas visų žaidėjų darbu.

Treneris teigė, kad komanda gerai sužaidė pirmąjį ir trečiąjį rungtynių kėlinį, bet vėliau atsipalaidavo ir leido varžovams pajusti savo žaidimą.

Strategas turėjo priekaištų ekipos lyderiui Justinui Dentmonui, kuris pasak S.Štombergo nerodė noro žaisti:

"J.Dentmonas ne tai, kad nepataikė, tačiau nerodė noro žaisti. Kiti taip pat buvo atsipalaidavę. Kiekvienas rungtynes turime žaisti 100 proc. nusiteikę, tai yra profesionalus požiūris".

Kalbėdamas apie Š.Jasikevičių treneris patikino, kad suprantantis kaip jam yra sunku žaisti, tačiau tikisi didesnio jo indėlio Eurolygoje:

"Jis gauna žaisti, bet mano nuomone jam tikrai nėra lengva ir gal nėra lengva susikaupti žaisti prieš tokias komandas. Man kaip treneriui tokiose rungtynėse reikia daugiau leisti žaisti jaunimui, o Šarūnui prasėdėjus kėlinį ant suolelio ir pakilti žaisti - nėra lengva. Aš pats esu žaidęs būdamas 33-35 metų ir tikrai žinau kaip tai yra sunku. Š.Jasikevičius yra patyręs žaidėjas ir laukiame didesnio jo indėlio Eurolygos rungtynėse".


0 comments:

Rašyti komentarą