NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

S.Štombergas: "Stengsimės išnaudoti Dentmono greitį ir Jasikevičiaus patirtį" (VIDEO)

2014-02-12
Kauno "Žalgirio" komandos rytoj Eurolygoje laukia Belgrado "Partizan" komandos išbandymas. Serbai į Lietuvą atvyko jau turėdami vieną pergalę savo sąskaitoje, tuo tarpu šeimininkai mėgins pralaužti ledus mače prieš D.Vujosevičiaus auklėtinius.

Pasak vyriausiojo trenerio S.Štombergo "Partizan" komanda paranki varžovė kauniečiams: "varžovai į Kauną atvyko nepilnos sudėties. Ekipoje žaidžia daug jaunų žaidėjų dėl ko banguoja jos žaidimas, o tai - paranku mums. 

Belgrado krepšininkai savo kovingumu jau įrodė, kad gali įveikti CSKA ir "Fenerbahce Ulker" komandas.

Priešininkai mus lenkia ūgiu, todėl bandys, tai išnaudoti. Jie taip pat labai kibiai ginasi - lengvą tikrai nebus" tikino "Žalgirio" strategas.

Kalbėdamas apie Š.Jasikevičiaus vaidmenį rungtynėse S.Štombergas nebuvo konkretus, tačiau krepšininko patirtį laiko vienu iš šių rungtynių kozirių: "Sunku pasakyti. Kiekvienas gaus savo vaidmenį. Išeisime į aikštelę ir tuomet pagal situaciją žiūrėsime ką mūsų varžovai išleis. Mes turime pranašumą, nes esame greitesni. Stengsimės išnaudoti J.Dentmono greitį ir Š.Jasikevičiaus patirtį. Prieš aukštesnius varžovus Šarūnas galės įvairesnius perdavimus perduoti".


0 comments:

Rašyti komentarą