NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

N.Vujčičius "Pavydžiu Šarui, kad vis dar žaidžia krepšinį"

2014-03-13
Šarūnas Jasikevičius ir Nikola Vujčičius šįvakar stos į kovą vienas prieš kitą. Tiesa lietuvis kovos aikštelėje, o krotas už jos ribų. Buvęs "Maccabi" ekipos aukštaūgis dabar dirba trenerio asistentu.

Prieš mačą su "Žalgiriu" Nikola prisiminė prieš dešimtmetį įvykusį stebuklą, kuomet Tel Avivo komanda paskutinę akimirką po D.Sharpo tritaškio išgelbėjo čempionišką sezoną.

"Aš pamenu viską kas tą naktį nutiko. Pamenu liūdesį likus žaisti minutę ir nepakartojamą džiaugsmą po pergalės. Tai buvo tikras stebuklas. Kiekvienam komandos žaidėjui ir "Maccabi" sirgaliui, tai sukelia gilius prisiminimus. Labai džiugu, kad buvau dalis šios istorijos".

Krepšininkas iš Kroatijos visą, tai patyrė kartu su Š.Jasikevičiumi, kuris tada sužaidė ir geriausias savo karjeras rungtynes į "Žalgirio" krepšį įmetęs 37 taškus. Dabar N.Vujčičius su pavydu stebi vis dar žaidžiantį bendraklubį:

"Labai džiaugiuosi, kad Šaras atvyko į NOKIA areną ir džiaugiuosi dėl jo, kad vis dar žaidžia krepšinį. Truputi pavydžiu jam šito ir labai norėčiau žaisti kartu su juo. Visada smagu susitikti su Šaru, tačiau tikiuosi, kad šiandien laimėsime mes" - kalbėjo N.Vujčičius.

0 comments:

Rašyti komentarą