NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Kiekviename epizode kažkiek vėlavome" (VIDEO)

2014-03-28
Šarūnas Jasikevičius po pralaimėjimo Stambulo "Galatasaray" komandai gyrė varžovų krepšininką C.Arroyo, kuris žalgiriečiams pridarė nemažai bėdų.

Krepšininkas taip pat teigė, kad pasąmonėje visi galvoja apie artėjančias LKF taurės varžybas:

"Pramiegojome labai daug taškų. Mes laikėmės, vėliau bandėme agresyvinti gynybą, tačiau vienu metu jie puikiai skaitė mūsų žaidimą ir pataikė sudėtingus tritaškius. Visumoje mes kažkiek vėlavome kiekviename epizode, nebuvome labai agresyvūs. Nežinau dėl ko tai, bet čia yra teisybės".

- Ar galima sakyti, kad žemesnis penketas antroje rungtynių pusėje komandą išmušė iš ritmo?
- Ilgai nežaidėme. Gali sakyti, kad išsimušė, bet varžybos visada taip vyksta tai pirmauji 4-5 taškais, tai atsilieki. Laiko atsitiesti turėjome užtektinai, tačiau nesugebėjome.

- Antroje rungtynių pusėje C.Arroyo pelnė nemažai taškų, kuo jis buvo sunkiai sustabdomas?
- Reikia pripažinti, kad kai kuriais momentais jis sužaidė tiesiog įspūdingai. Aišku jis geras žaidėjas ir mes senai esame pažįstami. Pirmąjį kėlinį gerai gynėmės prieš jį, antrajame kėlinyje jis pataikė daug sudėtingų metimų, tačiau buvo ir mūsų klaidų. Reikia pagirti už tai kad puikiai sužaidė antrąją rungtynių pusę. Jis pridarė mums daug bėdų.

- Ar jau galvojote apie LKF taurės varžybas?
- Jei negalvotum, tai tu tada ne žmogus. Tai yra pasąmonėje, tu galvoji apie tai ir žinai, kad vis dėlto, tai yra titulas. Aišku galvojame, tačiau antradienį ir trečiadienį visas pasiruošimas buvo skirtas prieš "Galatasaray". Tai bus galimybė iškovoti pirmąjį sezono titulą Lietuvoje ir reikia kabintis už šiaudo.


0 comments:

Rašyti komentarą