NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Jasikevičiaus kariauna pasiruošimą tęsia Turkijoje

2014-09-03
Pasiruošimą jubiliejiniam sezonui Kauno „Žalgirio“ komanda pratęs užsienyje. Antradienį žalgiriečiai išvyksta į Turkiją, kur savaitę darbuosis treniruočių stovykloje.

Lietuvos čempionai įsikurs ir treniruosis per 30 kilometrų nuo Egėjo jūros įsikūrusiame Muglos mieste.

Visa žalgiriečių kelione, apgyvendinimu, skrydžių ir transporto išlaidomis pasirūpino Turkijos kultūros ir turizmo ministerija. Prie kelionės organizavimo daug prisidėjo ir Turkijos ambasados Helsinkyje kultūros reikalų skyrius, kuruojantis visas Baltijos valstybes.

„Pasiruošimo sezonui metu visada yra tikslinga šiek tiek pakeisti aplinką. Tokiose stovyklose dar geriau formuojasi komandiniai ryšiai. „Žalgirio“ arenoje turime idealias sąlygas, bet čia praleisime visus metus, todėl priėmėme turkų pasiūlymą ir savaitę treniruosimės Mugloje. Ten galbūt sužaisime ir vieną draugišką mačą su vietos komanda“, - prieš pat kelionę kalbėjo „Žalgirio“ treneris Šarūnas Jasikevičius.

Iš pradžių žalgiriečiai Eurolygos rėmėjos „Turkish Airlines“ reisu pasieks didžiausią Turkijos miestą Stambulą, o po to skris į Dalamano oro uostą. Jis Turkijoje mėgstantiems atostogauti lietuviams turėtų būti pažįstamas, nes nuo šio oro uosto visai netoli randasi Marmario kurortas.

Į Turkiją išvyks 13 pagrindinės „Žalgirio“ sudėties krepšininkų – trūks tik pasaulio krepšinio čempionate rungtyniaujančio kapitono Pauliaus Jankūno. Be to, su komanda keliaus ir jaunieji Lukas Lekavičius, Martynas Echodas bei Laurynas Birutis, sportuojantys su „Žalgiriu“ nuo pasirengimo sezonui pradžios.

Į Lietuvą žalgiriečiai grįš rugsėjo 10 d. ir pradės draugiškų rungtynių maratoną, kurį vainikuos rugsėjo 27-28 d. „Žalgirio“ arenoje įvyksiantis „Žalgirio“ jubiliejinis šou ir Kauno „Akropolio“ taurės turnyras.

Šaltinis: zalgiris.lt

0 comments:

Rašyti komentarą